Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajska_dolina

sukienka do oceny

Polecane posty

Gość ciekawa na pewno
będziesz się pozytywnie wyróżniac wsród tego tłumu ubranego w gorsetowe, satynowe suknie balowe.:p

Gość alibabka01
jak najbardziej

Gość mie radze
tego zakladac na wesele

Gość rajska_dolina
w sklepach az pelno od jakichs tandetnych sukieneczek a ta jest taka inna niz wszystkie

Nie jest zła -tylko ta poza i fryzura modelki psuje jej odbór .Pozdrawiam :) Jesteś młoda może jednak coś weselszego w kolorystyce ?

Gość rajska_dolina
wlasnie, stroj typu gorset i spodnica to odpada, poszukuje czegos oryginalniejszego i eleganckiego zarazem.. moze cos polecicie?

Gość rajska_dolina
wygladam w niej niezle, jestem tak samo szczupla jak modelka na zdjeciu, sukienka podkresla talie i fajnie tyleczek wyglada, a nawet nieduze piersi przez ta marszczona siateczke, ale jeszcze sie waham

Jak wyglądasz ładnie -kup dodatki , fajne buty i tylko nie stoj w pozie tej modelki i nie wzoruj się na jej fryzurze .A przede wszystkim - baw się dobrze )

Gość makarons
sukienka bardzo ladna, podoba mi sie, gdybym miala taka figure nie mialabym oporow zeby ja zalozyc ;) tylko...no wlasnie....czy na pewno na wesele...nawet nie bardzo jest jak ja rozjascic, przeciez sie zlota szarfa nie przewiazesz... ;) ciezko powiedziec, bo moze akurat na tobie lezec znakomicie (zgadzam sie z przedmowczyniami odnosnie pozy i fryzury - katastrofa ;) ) ...najlepiej niech facet cie oceni, albo mama czy kolezanka/siostra/kuzynka ;) ps. dobrej zabawy ;)

Gość rajska_dolina
tylko do tego mam problem z wlosami, jestem blondynka o prostych jak druty wlosach do lopatek takie typowo weselne jakies koczki, loczki nie beda pasowaly moze jakies pomysly macie?

Gość nie nie nie nie i jeszcze raz
nie pasuje na wesele. wg mnie jest awangardowa z tymi kołami - radziłabym coś prostszego, w bardziej jednolitym , stonowanym kolorze

Gość albo tak
ekstrawaganckie, tylko nie idx w tym na wesel na wieś, bo cie wyśmieja;))

Gość makarons
a czy ona idzie na przyjecie u krola czy na wesele??? kola sa awangardowe na wesele??? nie moge, chyba lekko przesadzilas autorka jest mloda, nie musi sie ubierac jak matrona, "jednolicie i stonowanie", wesele jest po to zeby sie bawic, a zeby sie bawic trzeba sie czuc dobrze w tym w czym sie idzie ja widzialam juz tak dziwne stroje na weselach, ze po pierwsze nic mnie nie zdziwi a po drugie to sprawa "nosiciela" jak wyglada

Gość rajska_dolina
co wy tak zwracacie uwage na dodatki i poze modelki, to najmniej wazne, pytam sie o sukienke..

Gość rajska_dolina
bez przesady az tak ekstrawagancka nie jest, na wesele na wies sie nie wybieram i dlatego m.in. nie chce sie wystroic jak wszystkie panny w satynowe kolorowe sukieneczki z falbankami mi ten fason sie podoba, ma cos w sobie, taka sukienka z klasa, wcale nie jest za ciemna i smutna, kwestia dodatkow tez

Gość albo tak
to jest własnie dla matrony, sory, moja ciotka ma 55 lat i zastanawiala sie nad kupnem tej samej sukni, tylko na inna okazje... moze cos bardziej odpowiedniego do wieku?? nie chodzi o falbaneczki i satyny, tylko cos bardziej optymistycznego (toi w koncu wesele....)