Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amarantowa anetka 23

jak to jest z tym AVONEM?

Polecane posty

dziewczyny jak to jest z tym avonem?jedni zachwalja inni twierdza ze badziewie ,w sumie mialam kiedys kilka kosmetykow z avonu ale nic szczegolnego,moze milam jakies wybrakowane kosmetyki?sama nie wiem,ale jakos rewekacji nie bylo:(co wy o tym sadzicie dobra to firma czy nie?

Gość ommnix
taka sobie. ;) niektore kosmetyki sa naprawde fajne inne do d... a przetestowalam juz naprawde sporo, nawet przez 4 lata bylam konsultantka.

mnie to zawsze jakss kolezanka wziela na litosc zeby cos kupic,w sumie nie potrafilam odmowic:(

Gość Anciaaa
AVON?? chyba żartujesz to produkty dla biedoty, przecież to syf w czystej postaci...Zresztą widać po używających produkty marki AVON jak wyglądają...

Gość Nanan
Oriflame lepszy o wiele:)

Gość ommnix
najlepsze kosmetyki od nich to te najprostsze typu kremy do rak, balsamy. Zele do kapieli itp tez sa ok i czesc kolorowych kosmetykow i perfum, ale juz drogie kremy nie zawsze sa warte swoje ceny.Byla np. taka seria Retroactiv dla kobiet po 25 roku zycia ceny kremu do twarzy po40zl pod oczy tez cos kolo ttego, a wiekszego g...nie uzywalam w zyciu... Chyba wiekszosc firm tak ma.. .czasem sie trafi cos fajnego,czasem bubel. Ja np. uwazam,ze L'oreal jest przereklamowany co cos kupie to skucha...

Gość ghjkl
Ani Oriflame,ani żaden Avon,kosmetyki bardzo wątpliwej jakości,a praktycznie to żadnej jakości

Gość ommnix
A jesli chodzi o oriflame to wyprobowalam wiele produktow i nie uwazam,zeby byly lepsze od Avon. dokladnie ta sama polka. A tak na marginesie, konsultantka juz od dluzszego czasu nie jestem wiec nie musze tutaj robic Avonowi reklamy ;)

Gość niektóre kosmetyki są ok a
inne nie,czyli jak w każdej innej firmie kosmetycznej i nie tylko.Każdemu pasuje co innego... Mam pytanie do konsultantek: czy Avon na dobre wycofał ze sprzedaży wodę perfumowaną Dreamlife?Czy może się jeszcze pojawi w katalogach?Pytam się bo to był mój ulubiony zapach a teraz go już nie ma w ofercie Avonu:(Jest prawdzie ten zapach na allegro ale nie wiem czy są to oryginały,z drugiej strony to nie jest żaden super drogi zapach więc nie wiem czy komukolwiek opłacałoby się go podrabiać:o

ponawiam swoje pytanie dotyczące zapachu Dreamlife:)

Gość do wsieckal bestia
ta tatina to jakas anorektyczna ukrainka?? prawda ze ukraina,poznaje po tym charakterystycznym makijazu ukarinek, jak on mogl cie zostawic dla tej laski

Gość Roxanka13
Ja jestem konsultantką avonu, ale nie mam pojęcia czy te perfumy jeszcze będę,nikt nam nie mówi o takich rzeczach,Konsultantka to tylko zamawia i odbiera kosmetyki.Nie mamy żadnych informacji czy dany kosmetyk jeszcze będzie czy nie. Ale czasami się zdarza,że jakiś kosmetyk,który był kiedyś to po dłuższym czasie powraca,ale nie wiem jak będzie z tymi perfumami...

Dziękuję Roxanka za odp.:)Mam nadzieję,że jeszcze kiedys ten zapach pojawi sie w katalogu bo był śliczny;)Tak samo jak Surrender dla kobiet,tez był super a go niestety wycofano:(No nic,pozostaje czekac,czasem niektóre zapachy powracają choć na chwile do oferty Avonu:)

Gość ja lubię tylko perfumy
Avonu i niektóre Oriflame,reszta to badziewie,szczególnie produkty do włosów :O Avon chociaż tanie ma,a Oriflame ceni się jakby nie wiadomo jaka jakość była :O Zreszta jakby to były dobre firmy,to nie musiałyby pozyskiwać klientek zatrudniając stada konsultantek,czy inne,naprawde dobre firmy tak robią?

Gość Roxanka13
Ten link co Ci podałam jest do tych ,,Dreamlife" :) natomiast tych drugich nie znalazłam,ale jak coś bym się dowiedziała czy coś to Ci napiszę:):)

Gość dzięki za linka
:)Pozdrawiam:)

Gość meandmealwaysme
Ja z avonu kupuję tylko perfumy są znośne(chociaż nie rewelacyjne)ale cena też mi odpowiada:)Moje ulubione to Treselle,teraz używam Percive i zakupiłam już ten nowy Play pomarańczowy:)Jeszcze Pur Blanca znośna resztę musiałam wydawać komuś w prezencie:)Balsamy są do bani ,tylko ładnie pachną zero nawilżenia.Nie polecam,tylko perfumy:)

Gość a tenplay
trwaly jest??

Gość Roxanka13
Moim zdaniem balsamy z Avonu są dosyć fajne tzn. konkretnie te z ,,Naturals" ślicznie pachną i nawilżają:)Dla mnie są super. Fajne są też żele pod prysznic i scruby z lini ,,Senses" są świetne.Bardzo ładnie pachną i dużo się pienią..Polecam:) Perfumy też są ok,może nie każde, bo to zależy kto jaki zapach lubi,ale ogólnie ok.:) Jakby ktoś miał jakieś pytania jeszcze to z chęcią odpowiem:D

Gość Roxanka13
Just Play dla Niej to jest woda toaletowa,anie perfumowana, więc jest trwała ale nie tak długo jak te perfumowane.Pacnie nawet długo,ale wiadomo,że na cały dzień jedno psiknięcie to za mało.

Gość Roxanka13
*pachnie

Gość Roxanka13
Myślę, że ten ,,dreamlife" na allegro jest taki tani,ponieważ te perfumy to były już jakiś czas temu. I jeżeli ktoś chce je sprzedać to musiał zniżyć cenę:)

Gość a tenplay
ale drogi 3 dychy

Gość Roxanka13
Nie jest,aż taki drogi, jak kiedyś te perfumy były jeszcze w ofercie Avonu to kosztowały 49.90 :D Więc nie jest tak źle:)

Gość 30 zł to nie dużo jak na
perfumy z Avonu,które kosztowały ok.50 zł.Zresztą nic teraz na nie jest tanie...nie tylko w Avonie.Zapachy z innych firm tez kosztują,czasem nawet wiecej.

Gość justplay
jest ładny,ale aż tak długo nie pachnie...ja uwielbiam jeszcze pumę różową ,ale ciężko ją dostać:((((