Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza_ja

czy jest możliwość?

Polecane posty

Gość tajemnicza_ja

powiedzmy, że jest taka sytuacja: dotykałam swojego chłopaka po penisie. ale nie miał wytrysku. tylko ten swój płyn przed, ten 'śluz'. on nie dotykał go, tylko wytarł chusteczką. potem poszedł umyć ręce: woda+mydło dwa razy. potem zaczął mnie dotykać 'w moim miejscu'. znów umył ręce: woda+mydło. i włożył mi 'tam' palca. skoro umył ręce i nie było wytrysku to nie ma możliwości zajścia w ciążę, prawda?

Gość PaniKaczorek
jest

Gość doditka
Dzieci nie powinny uprawiac seksu :| wiesz co... jestem zalamana edukacją seksualną polaków. trzeba bylo kazac facetowi ubrac po prezerwatywie na kazdy palec nie nie jestes w ciazy

Gość tajemnicza_ja
ale dlaczego jest możliwość? skoro słyszałam, że woda 'zabija' plemniki i nie jest w ogóle udowodnione, że w tym ich 'płynie' wytwarzane są plemniki.

Gość PaniKaczorek
kochana idź do szkoły, poczytaj książki a później bierz się za sex. powtarzam możliwośc jest i to duża.

Gość lalalalalalala
a ile masz lat?

Gość tajemnicza_ja
20 eh. i pytam na poważnie.

Gość lalalalalalala
woda nie zabija plemnikow!!

Gość niuniunia
szczerze mowiac nie zadajesz zbyt rozsadnych pytan jak na ten wiek

Gość ann//
Co to za brednie?! Jak niby ma dojsc do zapłodnienia w taki sposób??? Jezeli nie było wytrysku, umył rece. To jak kurwa ma dojsc do zapłodnienia??!!!!!

Gość anka159
tez sie nad tym zasatanawiam, przeciez nawet gdyby jakims cudem plemniki byly na palcu to gina niemal natychmiast w warunkach niesprzyjajacych! a woda czy powietrze do takich naleza!

Gość fdfdfd
powiem wam szczerze ze juz sie nawet nie smieje z takid DEBILNYCH pytan, to jest poprostu zalosne jak autroka tego tematu do szkoły a nie btrac sie za rzeczy dla dorosłych do ktorych ty nie dorosłas

Gość to ja ja .
skoro słyszałam, że woda 'zabija' plemniki i nie jest w ogóle udowodnione, że w tym ich 'płynie' wytwarzane są plemniki...rozwalił mnie ten tekst.! Tak w ogóle to plemniki są "wytwarzane" w ślinie i przez pocałunek tez można zajść w ciążę. Dobre, dobre!

Gość yyyyyyyyyy.....
i oczywiście nie wolno absolutnie siadac chłopakowi na kolana!!! bo jesli plemniki wyskoczą mu z penisa i przenikna przez jego majtki spodnia a potem przez twoje spodnie i majtki i wejda do pochwy to ciąza gotowa!!! Ewentualnie siadaj mu na kolana tylko gdy masz dni bezpłodne i dodatkowo niech cały czas nosi prezerwatywe na penisie.