Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbujemy

CZY FARBA LOREAL CASTING CREME GLOSS KOLOR BURSZTYN TO DOBRY POMYSŁ???

Polecane posty

Gość farbujemy

MAM PYTANIE CZY KTÓRAŚ Z WAS UŻYWAŁA FARBY LOREAL Casting Creme Gloss bez amoniaku do 28 zmyć jest to kolor Bursztyn? CHODZI MI DOKŁANIE O TAKI KOLOR JAK NA OPAKOWANIU ALE MAM WĄTPLIWOŚCI CZY TAKI PO ZASTOSOWANIU TEJ FARBY WYJDZIE NAPRAWDĘ...A MOŻE UŻYWAŁYSCIE Z INNEJ FIRMY I TAKI KOLOREK WAM WYSZEDŁ?PROSZE O POMOC ;)

Gość katia100o
hej ja uzywam castinh bursztnowy blond niejestem zadowolona bo owszem zaraz po ufarbowaniu kolor jest intensywny ale jest bardziej zloty nic bursztynowy i baaaardzo szybko sie zmywa:/ ale moze to kwestia wlosa:/

Gość rtg77
bardzo ale to bardzo sie zmywa

Gość rtg77
musiałam PO TYGODNIU KOPIĆ mahoń BO INACZEJ BYŁABYM RUDAWA BLONDYNKA

Gość no to chyba zły pomysł
z ta farba Loreal, dla przykladu podaje link o taki dokladnie kolor mi chodzi w sumie mam w tej chwili cos podobnego bylam wczesniej u fryzjerki i zrobila mi taki kolorek ale teraz jestem niestety za granica i musze radzic sobie sama,wczesniej bylam blondynka dlatego kolorek szybko sie wyplukuje;/moze wiecie jaka farba bylaby dobra dla uzyskania takiego kolorku oto link http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura34024.htm???

Gość katia100o
ja teraz bmam zamiar zrobic jasnomiedzianym blondem z garnier 100% color... ja myslicie?? a co tego kolorku na zdjeciu to super jest ale nieumiem poradzic jaka farba taki wyjdzie:( ale teraz rudawe miedZiane czerwienie w modzie wiec jest wiekszy wybor w farbach domowego uzytku

Gość kaczuchaaa
nie ma tu zadnej fryzjerki ktora by nam doradzila,wiecie co tylko jest jeden roblem jestem w tej chwili w Londynie bylam przed chwila w drogerii i ciezko tutaj z farbami sa ale w znacznie mniejszej ilosci niz w Polsce ;/ a nie mam tutaj zadnego zaufanego fryzjera.Podobal mi sie taki jeden klorek ale w sumie wydaje mi sie troszke za ciemny a co myslicie o zmieszaniu dwoch farb podobno mozna fajny efekt otrzymac?ratujcie ja chce taki kolor!!!!!!!

Gość farbujemy
a mozesz napisac z jakiej firmy ta farba?

Gość farbka
tezcos slyszalam o tym ,ze taki kolor jaki chcialabys uzyskac tak jak w linku mozna uzyskac po zastosowaniu farby loreal kolor bursztyn ale podobno szybko sie zmywa moze z garniera slyszalam,ze sa trwalsze niz farby loreal -tak bym ci chiala pomoc ale fryzjerka niestey nie jestem

Gość baniaania
ja wczoraj farbowałam loreal casting glass( kolor: miodowy kasztan) i wyszedł identycznie jak na opakowaniu . Zaznaczam, że naturalny kolor mój to brąz:P i włosy farbowałam pierwszy raz:) polecam tą farbe naprawde warto;)

Gość Nie powiem.
Po pierwsze, L'oreal Casting Creme Gloss to nie farba, tylko szampon. Po drugie, też zakupiłam "bursztyn" i nie jestem pewna, co do farbowania. W prawdzie, opakowanie leży na stole, i tak kusząco wygląda.. dlatego moje pytanie jest takie, czy to prawda, ze do 28 myć głowy, kolor znika? I czy zniknie całkiem, czy zostaną mi jakieś odrosty, czy coś? Pierwszy raz chcę zmieniać kolor włosów, kocham mój kolor, dlatego nie chcę farbą farbować, tylko szamponem koloryzującym. Dlatego zależy mi na tym, czy mój piękny kolor słomkowy mi wróci. Pozdrawiam.

Gość pixieeeeeeeeeeee
ja farbowałam tą farbą na rozjaśniane wlosy-mialam miodowy blond i wyszledl brąz-z odcieniem czerwonego :/

Gość ADUŚ
Wczoraj sama zafarbowałam sobie włoski tą farbą bałam sie ponieważ zawsze bylam przeciwko farbowaniu, kolorek w cieniu wyglada na lekko brazowy,ale w sloncu mieni sie na rdzawo:) na prawde fajny kolorek bo nie jest taki ,,OSTRY, POLECAM!!

Gość ags
Ja polecam co do zadanego pytania Natural&easy 546 jest to dokładnie średni miedziany blond , na jasnych włosach wychodzi dokładnie taki o jaki zapytano.

Gość gość
NIE POLECAM! Mam jasne włosy, więc kolor powinien wyjść rdzawy. Na głowie mam natomiast BABCINE BORDO, mam tylko nadzieję, że się spierze, bo wstyd mi w takim stanie wychodzić z domu. Dodam, że podczas farbowania i zmywania wypadło mi mnóstwo włosów a skóra głowy swędzi do teraz