Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kassiaa

Depilacja!!

Polecane posty

Gość Kassiaa

hej pisze w sumie tylko do dziewczyn, powiedzcie mi jak to u was jest... depilujecie sie, przyjmuje takie zalozenie, bo sama nie wyobrazam sobie innego, no ale co ile sie depilujecie...? no i jak to jest podczas chwil intymnych? przeciez nie zawsze jest sie tam gladziutkim chociazby gdy wloski odrastaja, a tu was nagle najdzie ochota na kiziu miziu z partnerem! czy zawsze jestescie przygotowane i gladkie? czy jakkk

ja jestem zawsze przygotowana, codziennie przecież prysznic się bierze więc zawsze ta maszynką można przejechać....a jak akurat niekomfortowo się czuję kiedy najdzie nas ochota to mówię, że szybko pod prysznic wskoczę i za 5 minutek jestem z powrotem :)

Gość Kassiaa
ja jeszcze nie współżyje, wiec przed chce sie upewnic jak inni, a to pytanie zawsze mnie dreczylo!

Gość fanka malibu
ja staram sie zawsze byc jak lusterko, ale jak jest tak, że nas ochota najdzie, to chłopak umie mi wybaczyć, że juz czuć te włoski. choć ja czuje sie mniej komfortowo. staram sie oczywiscie brać prysznic, ale czasem mnie moj chlopak puscic nie chce i caluje caluje i zapominam o prysznicu:)

Gość moj facet szczerze
mowiac nie zwraca uwagi specjalnej tzn jest mu przyjemnie gdy jestem gładka ale nie przeszkadza mu jak troche zarosne ;) powtarza mi ze mnie kocha w każdej sytuacji :)

dojrzałe kobiety nie przejmują się takimi pierdołami :o tak samo faceci :o no chyba że ktoś jest w głębi duszy pedofilem i lubi kobiety wyglądające jak przedszkolaki, to będzie tego wymagał :o

Gość ech a mój faccet
nie zwraca uwagi na owłosienie :))

Gość ja co rano
po kąpieli, lub jak mi się nie chce czy nie mogę - to co 2-3 dni przejadę depilatorem po nogach i bikini. Zawsze jakiś pojedynczy włosek się znajdzie :-) A facet i tak nie zwraca na to uwagi, chyba że jest "dzieckiem neostrady" wychowanym na kafeterii i naczytał się pierdoł.

Gość Kafeteryjna
ja odkąd zaczęłam nie wyobrażam sobie już się nie golić. Golę do zera co jakieś trzy dni, tak naprawdę, gdy przestajesz się golić odrastają ci włoski i jest to nieprzyjemne, kłujące uczucie.

Gość Kasssiaaaa
no dzieckiem kafeterii nie jestem, ale jakos zawsze zastanawialo mnie tak to jest u innych.. wrr bo te włoski tak szybko odrastają :/

Gość panna z małym biustem ...
ja tez staram sie być gladka, ale zeby bylo gladziutko trzeba sie nameczyc, zwykle kiedy golę "na szybko" te tereny to w niektorych miejscach i tak nie jest gladziutko... a moj chlopak tylko mowi ze nie lubi kiedy jest :pekniety jez.. ;/ wkurzajace

*pękniety mialo byc w koncu moje zycie nie ogranicza sie tylko do relacji z partnerem ale mam tez duzo obowiazkow, a jak jeden dzien odpuszcze i nie wygole sie porzadnie to juz jest szorstko ;/

Gość ta z problemem

Gość ta z problemem
oj, przepraszm za to na gorze. Ja mam prblem taki, ze jak w jeden dzien ogole, to na drugi juz nie moge bo bardzo boli : ( gole maszynka, o inaczej sie boje. Gladka jest tylko w pierwszy dzien, a potem juz nie bo boli strasnzie jak bym ja znow na 'lusterko' zgolila : ( macie jakis na to patent? albo na czerwone kropeczki ?

no wlasnie jak sie przedobrzy to na drugi dzien jest podrazniona skora. Chyba trzeba zainwestowac w lepszą maszynke bo depilator mialam ale nawet sie nie odwazylam zastosowac go w tych okolicach. A na krostki pewnie sa jakies kosmetyki, ja nie mam az tak bardzo, ale cos takiego maja na allegro http://allegro.pl/item548775419_ingrow_go_ulga_odskin_doctors_nawrastajace_wlosy.html

Gość nie twoj luby
ojj macie problemy dziewczyny.. :O

Gość ta z problemem
maszynka dobra, wymieniana zawsze po jednym uzyciu i nie wiem dlaczego tak sie dzieje ; / chociaz zeby to tak nei bolalo na drugi dzien ; d ale chlopak wyrozumialy i nie przeszkadza mu to : )

ja tez uzywalam jednorazowki i po kazdym uzyciu szly do kosza, ale jednorazowki to zawsze jednorazowki i czesto zacinaly i sa malo ergonomiczne. ostatnio sprobowalam ogolic droższą i jest duuza roznica. Najlepiej ogolic pod prysznicem bo wlosy nie sa takie twarde i ja czesto uzywam jakiegos kremowego zelu pod prysznic, lub pianki i jest lepiej..

Gość a ja się nie golę
tylko przycinam włoski, a usuwam jedynie te które wystają z majtek. mój facet nie lubi wygolonych

Gość e-tam
A ja sie nie depiluje choc mam bardzo gęsty zarost na cipuni. Mąż to uwielbia i zawsze konczy na moim futerku, ba futrze. Pach nigdy nie gole w zimie, też uwielbiamy kochac sie w tych kłaczkach.

Gość WYDEPILUJSIE ŻYLETĄ
;p

Gość miłośnicysexu
Jest sposób na ból. Laser i na trzy miesiące z głowy. Tylko to trochę kosztuje

Ja już dawno zrezygnowałam z maszynek i innych pierdół. Nie mam faceta, sama dla siebie chcę być gładka i zrobiłam sobie depilację laserową. Oczywiście zostawiłam sobie małą fryzurkę, bo na niemowlaka się robić, to nie bardzo...ale koszt jednego zabiegu to 200 zł, wystarczą 3 i problem z głowy. Lepiej teraz zainwestować te 600 zł i mieć problem w głowy. Polecam zakład w Łodzi, tam, gdzie robiłam: www.estetico.pl

Ja facet mówię Tobie,że jak odrastają to kiziu miziu jest cool

Natomiast jako facet powiem że kiziu miziu może się przerodzić w rzygu rzygu jak nie będziesz fryzjerem