Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weda30

Śmiałe pytanie?

Polecane posty

Gość weda30

Hej dziewczyny- czy któraś z was odważyła sie iść w eleganckiej , wieczorowej , długiej sukni bez bielizny pod spodem ( ale bez ekshibicjonizmu!!!) na bal lub oficjalne przyjęcie. Ja zastanawiałam sie czesto czy tak zrobić , to musi być chyba podniecające mieć taką tajemnicę?

Gość jacobs
zawesze tak robie zeby mi sie majtki pod kiecka nie odznaczaly

Gość weda30
E tam zalewaccie..A ja pytam poważnie

Gość ale to prawda
ja też do obcisłych sukienek nie zakładam bielizny, moje znajome - tak samo. Przecież to normalne!

Gość weda30
Jak to do obcisłych -żadnej i nikt się nie zorientował?

Gość ale to prawda
mam takie - typowo "sylwestrowe", długie, obcisłe - ale nie przezroczyste oczywiście! Są z takiego jakiegoś mięsistego materiału. Nic nie widać, a bielizna po prostu odznacza się pod nimi i paskudnie to wygląda. Jak ktoś miał się zorientować?

Gość no mógł się zorientować
właśnie po tym, że bielizna się nie odznacza :D

Gość weda30
Ale to znaczy,że nie miałaś kompletnie nic - ani majtek ani stanika. No ja to bym chyba sie nie odważyła - chociaż to musi być specjalne uczucie...

Gość sisi2
Ja też tak czasem chodze szczególnie pod satynowe albo jedwabne- ale zawsze zakładam jakieś pończochy i taką haleczkę obciskającą np z triumpha - weda spróbuj jest rewelacyjnie szczególnie latem i rzeczywiście podniecająco

Gość ale nie robisz się przy tym
zbyt wilgotna?

Gość sisi2
Daj spokój - nie bardziej mokra niż w sztucznych koronkowych gatkach!

Gość weda30
mam suknie balowa z wbudowanym mopem abym nie zostawiała za sobą śladów ślimaka gdy zapatrzę się na jakiegoś przystojnego faceta

Gość ale to prawda
weda 30 - coś się tak zbulwersowała? :-) Co innego, kiedy nie zakłada się bielizny w celach erotycznych, z nastawieniem, że za chwilę......wiadomo....., a co innego - gdy z konieczności. Wtedy nie ma żadnego specjalnego odczucia :-) Po prostu o tym nie myślę.

Gość weda30
Łatwo mówić nie myśle...A czy na pierwszy raz dla ośmielenia jakieś ponczochy czy haleczka?

Gość ale to prawda
wszystko zależy od sukienki - nie może być przezroczysta, to na pewno. Ewentualnie jakieś stringi - ale bez koronek z przodu, jak najbardziej gładkie. Co do stanika - moja koleżanka ma ogromny biust i zakłada biustonosz, bo inaczej nie mogłaby, ale majtek już nie. Ja na szczęście nie mam tego problemu :-) Jeśli jednak sukienka jest cienka - to można poszukać haleczki, ale też bez ozdóbek, jak najbardziej przylegającą do ciała. Tak to widzę. W trakcie zabawy - naprawdę się nie myśli o takich rzeczach. Nie traktuje się tego jak to określiłaś jak "tajemnicę", tylko po prostu - tak jestem ubrana i jest ok. Równie dobrze można mieć barchanowe gacie i nikomu nic do tego. No, chyba, że planujesz coś potem ;-)

Gość weda30
No planuję. Swój pierwszy raz i jestem strasznie zdenerwowana. :(

Gość ale to prawda
:-) To cofam barchanowe gacie. :-) Ja akurat nie odważyłabym się na pierwszy raz pokazać, że jestem taka odważna........ Myślałam, że chodzi tylko o zwykłe wyjście na zwykłą imprezę. W każdym razie życzę powodzenia!

Gość weda30
No ,ale czy np do sukni z rozcięciem można iść bez niczego? Czy tylko w takiej do kostek? A np w takiej http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/I/edressme_2037_24461556 albo takiej http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/I/edressme_2036_63202808 http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/I/edressme_2036_63189115 Bo takie mi sie akurat podobaja, a może jakiś szerszy pas do pończoch?

Gość sisi2
Rzeczywiście szerszy pas moze zakryc to i owo jak sie boisz

Gość ale to prawda
Do pierwszej raczej nie - bo może podwiać! Zresztą do tych sukienek spokojnie można ubrać bieliznę (stringi) i nie będzie widać. Mnie chodzi tylko o stronę estetyczną. Z tej erotycznej strony - do fioletowej założyłabym pończochy i starczy. Może być szerszy pasek.

Gość ale to prawda
Mniej więcej - tylko, jak już pisałam - nie z takich lejących materiałów. Tu rzeczywiście wszystko się będzie odznaczało, ale też brak bielizny - tak samo. Więc już lepiej ją mieć.

Gość zdarazlo mi siezeby sie
majtki nie odcinaly. Na pewno nikt nie zauwazyl, a ja nie myslalam o tym

Gość ale to prawda
No pewnie! Taką to nawet to tych lejących sukienek można. Tylko jak impreza będzie mocno tańczona - to będzie chyba gorąco. Ale czego się nie robi dla wyglądu! :-) A tak w ogóle szukam takiej obciskającej półhalki - jak gdzies znajdziesz w necie - to wklej linka, bo jakoś nie mogę natrafić......

Gość weda30
Halkę z fleexees znajdziesz na www.biel.com.pl