Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOŻYNKA

JAKIE CIUSZKI TRZEBA DLA DZIDZIUSIA DO SZPITALA!

Polecane posty

Gość DOŻYNKA

poruszam ten temat poniewaz wystepuje on w wielu topikach ale nie tematach widocznych!jestem bardzo ciekawa opinii mam ktore juz rodzily bo przeraza mnie to co jest napisane w tych gazetach tyle tego trzeba zabrac ze wychodzi niezla walizeczka!a przeciez dziecko az tyle nie potrzebuje !bede rodzic w czerwcu wiec bezie cieplo!

nie czytaj wszystkiego co piszą :D Jesli chodzi o pobyt w szpitalu to mozesz spokojnie zapakowac 4 szt jakis pajacykow i jedną czapeczke po kąpieli. A jesli chodzi o wyprawke to mozesz zapytac w szpitalu poloznej i mąż przyniesie. Albo wziąć ze sobą jak cieplo to body kaftanik spiochy i lekki spiworek albo polarowy czy welurowy komplecik i czapka. Pileuchy tez swoje mozesz wziąć i chusteczki nawilzane. Dobrze tez miec smoczek pod reką bo nigdy nie wiadomo jak sutki odreagują karmienie i jaką potrzebe ssania bedzie mialo dziecko. Ja mam torbe spakowaną wlasnie i mam w niej to co napisalam + 2 koszule dla siebie i szlafrok oraz przybory toale i klapki pod prysznic.

Gość DOŻYNKA
ok dzieki!jestesmy tez na innym topiku!!!!:)

Gość DOŻYNKA
PODNOSZE

co szpital to obyczaj, w bytomiu niew olno bylo miec swoich ciuszkow, dopiero po 3 dniach wolno bylo mi pzrebrac dziecko w moje ubranka :) wiec problem z glowy, a w szpitalu gdzie trzeba miec swoje no coz chyba jednak tzreba tego miec sporo, bo na pewno 1dziennie obowiazkowo pzrebieraja dziecko, pobierajac krew czy robiac inne badania ubranka zwykle sie brudza, dziecko czesto ulewa na ubranko wiec w sumie tak jak w domu duzo tego...