Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Przeszłość seksualna naszych partnerek. Dlaczego nas interesuje ?

Polecane posty

Myślę że nie powinna. Jeżeli dana kobieta jest ze mną, to jest ze mną a nie z kimkolwiek innym, niezależnie od tego czy ktoś taki był czy też nie. Zamiast \"drążyć\" jej przeszłość, należy skupić się na tym aby o nią zadbać i aby była szczęśliwa.

Gość xcvvx
OK, ale jedno pytanie. Ile Ty miales w lozku kobiet?

Gość przyjacióka-30
i tak powinno być

Zgadzam się. Przecież liczy się tu i teraz, a nie co było. :-)

hehehe wszystko zależy od tego co masz na sumieniu.. Jak nie masz nic to bez problemu możesz na luzaku o to zapytać. Ja mam troche na sumieniu i nie zaczynam osobiście takich rozmów.

Gość przyjacióka-30
a co komu do tego jak i tak mniejsza oto :D

Gość dca
Przeszlosc determinuje terazniejszosci i przyszlosc. Bzdurne jest wiec gadanie, ze przeszlosc sie nie liczy.

Gość xcvvx
no tak, odpowiedzi sie nie doczekam. Pewnie dlatego, ze autor sam duzo sobie pozaliczal. Wiec niech nie pisze za innych, ktorzy seksu nie traktuja jak sportu.

Jeżeli chcecie mieć ogarniętych mężów w łóżku to trening musi być. Więc chyab nie warto o tym rozmawiać. Dziewczyny inaczej do tych rzeczy podchodzą i to się nie zmieni.

Przecież autor, czyli Florek, to zatwardziały prawiczek! :( Wie wszystko o seksie, ale nagiej kobiety na własne oczy nigdy nie widział, o dotykaniu nie wspominając. :P

Gość dlaczegoo
- bo żaden facet nie chce sie ślizgać po jakimś złamasie

Gość panna z małym biustem ...
No dobra, ale jeśli facet mial juz kogos z kim wspolzyl i kochal ta osobe, ale cos nie wyszlo i teraz jestem ja i niby kochamy sie bardzo.. ale przeciez jest ta swiadomosc ze byl ktos przede mną i mozliwe ze czasem o niej mysli lub mnie porownuje.. Pierwszy raz w koncu podobno pamieta sie cale zycie.. I czasem trudno mi z tym :(

Jestem zdania, ze możemy wiedzieć ile partner/partnerka mieli łóżkowych partnerów, jeśli obydwoje chcą to wiedzieć i takze chcą przyznać się do tego. Ale nie powinniśmy sie złościć o ich przeszłość seksualna, bo ona nie ma nic wspólnego z nami w tej chwili ;)

Xcvvx, nie miałem jeszcze ani jednej kobiety. Panna z małym biustem, masz rację. Cholerka..., dobre podsumowanie tematu. Dobranoc wszystkim.

mojego meża nie interswoało zbytnio moja przeszłosc wiemy jaka była i nic mi do tego swici nie bylismi

Co innego jak ktoś miała stałego partnera i było to z miłości seks ale też nie taki co co rok to inny bo to niejest miłość tylko zauroczenie najwyżej.Ale jak ktoś traktuje seks jak sport to już niejest wpożo no jak jeszcze oboje tak szaleli i im to nie przeszkada ale nie jak jedno było cnotliwe a drugie nie to jaka wtedy jest gwarancja że niezdradzi bardzo mała.

Gość MAriusz BHP
ooo i tu bym nie powiedział - dziewczyna dziewicą być nie musi, ale ważna jest kwestia z kim uprawiała seks - jeśli np miała paru facetów i nie wyszło to ok, ale jeśli to był kurwiszon co do Egiptu jeździł pojeździć na wielkim chuju i ruchała go cała dyskoteka w remizie strażackiej to sorki ale wtedy przeszłość partnerki ma zasadnicze znaczenie - to jest raczej kwestia zaufania - nigdy bym takiej nie zaufał

Gość malwinka0987
Przeszlosc nie jest az tak wazna, jak Wam sie wydaje. Czesta zmiana partnerow nie swiadczy o tym,ze ktos lubi sie bawic . Jest mnostwo powodow np.alkochol,chamstwo,zaburzenia psychiczne,kretactwo,nieszczerosc itd... ktore doprowadzaja do rozpadu zwiazku. A teraz przyklad: Dziewczyna ma pecha i kazdy nowo poznany facet na cos tam cierpi. Miala wiec juz paru partnerow. Wiec wg.Was Szanowna Inkwizycjo .... dziewczyna jest dziwka i niewarta spluniecia wywloka ?!

A dlaczego przeszłość seksualna tak interesuje Florka? Bo sam nie ma żadnej przeszłości seksualnej i jak dalej tak pójdzie, to i przyszłości też nie. :P

Gość malwinka0987
Wredniak.... a Ty z jakiego powodu sledzisz ten temat ? :)

Gość malwinka0987
szukasz czegos konkretnego ? kto pyta nie bladzi.... smialo :)

Rozumiem ze może niemieć szcześcia ale takie żeczy to mozna już po 0.5 roku wychwycić ze coś z facetem wiec poco sie spieszyć z seksem

Gość malwinka0987
oj Wredniak .... niegrzeczny z Ciebie chlopczyk :) a moze przytulilbys zamiast walic ?

Gość mała87buhush
prawiczku 87 jestem z twojego rocznika i jestem z 12 facetem i nie żałuje niczego wiele się nauczyłam i wiele przyjemności przezyłam polecam nie czekaj więk bierz się do pracy powodzonka pzdr dla rity trochę ci zazdroszze też bym chciał atak jak ty przyjemność i kasa niezły interes

Gość panna pi
21:26 [zgłoś do usunięcia] malwinka0987 Czesta zmiana partnerow nie swiadczy o tym,ze ktos lubi sie bawic . Jest mnostwo powodow np.alkochol,chamstwo,zaburzenia psychiczne,kretactwo,nieszczerosc itd... ktore doprowadzaja do rozpadu zwiazku. ale musi miec zdrowo zryta psyche lub wiazac sie z facetami bez uczuc a z wyrachowania, jesli po zwiazku nie odczekuje pol roku, rok, a od razu biere sie za kolejnego :)