Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzasta19000

co o niej sadzicie ?

Polecane posty

Gość dzasta19000
mówicie ze ładna ale jestem sama , samotna :(

Właśnie widze jak się znasz. Jak jesteś exlezbijką to chyba nisko mierzyłaś z tego wynika.

Gość hureejjj
ale bazarzysko się z tego zrobiło warto dla takiego pustaka?

Gość Sratatatatatatatatata
dzasta jak chcesz pogadac to spadaj z tego forum bo tu nic milego nie uslyszysz jak nie bedziesz wygladac jak kurwa spod latarni przerobiona retuszem komputerowym i plastycznym ;) 8474430 gg

dla pustraka warto, niech sie na forum nie dowartosciowuje (chociaz liczyla na cos wiecej...)\ Nie ma nic lepszego niz zdolowac pustaka :D

hmmm01 ja nisko mierze?!:-O moze wg ciebie :-O po prostu mam swoj typ kobiet i mezczyzn ktorzy mi sie podobaja i mnie pociagaja i nie zamierzam od nich odbiegac :-O nie kazdej kobicie podoba sie sztuczny ken z zelem na lbie lub sztuczna kurwa :-O sztucznosc i kurestwo to dwie rzeczy ktore wywoluja u mnie aseksualnizm na widok takiej osoby,zero popedu :-O ja np uwielbiam chudych,gejowatych chlopakow o kobiecych ruchach,glosie etc :-O i naturalne,kobiety o urodzie renesansowych dam ;)

sralalalalalalal - ups, chyba pomylilam twoj nick nie wypowidaj sie, bo boli to co piszesz. Raczej nie jestes obiektywna, wybacz ale mniemam, ze jestes rownie piekna jak ryszard kalisz :D

sratatata gówno się znasz.. Chcesz ludzi pocieszać to idź na resocjalizacje. Rzadko się zdarza, żeby dziewczyna oceniała obiektywnie z wielu względów. Najczęściej dlatego, że sama jest brzydka i będzie mówić, że ktoś jest ładny, żeby sama nie wyszła na brzydką.. Z resztą zależy od gustu. Zdjęcie jest zwyczajne. Nie wywołuje żadnych emocji ale źle nie jest. Dziewczyn to sobie możesz słuchać .. jak chcesz być lesbijką

Gość łójdkowo
dziecinna bardzo, może jeszcze się wyrobisz

Gość do dzasta
dzasta19000 i po chuj komu Twoj profil na Epulsie? i nie pisz ze to nie ty,bo "dzasta a może dżasta" to od Justyny....jesteś żałosna

Gość do dzasta
aha za inteligencje masz -10pkt

Mi też się kurwy sztuczne nie podobają a uczepiłaś się tego jak głupia do sera. Idziesz tropek jakiś stereotypów, które podobają się tylko łysym karkom.

Gość łójdkowo
a nie sorry , nie na tą fote spojrzałam , mniemam że jestes troche przygruba

Gość hureejjj
dobra dupa masz racje w sumie, czemu mamy czyjeś kompleksy leczyc? jak chciała milego slowa to trzeba było do kółka gospodyń wiejskich się zgłosic a nie na kafe

Gość łójdkowo
masz bardzo dużą odleglosc miedzy ustami a oczami i to cię szpeci, chciałaś szczerze ...

dobra dupa a ty minemam ze jestes cudowna jak Renata Beger od pluga oderwana :D

Mnie się wydaje i to mówie bardzo poważnie, że jak weźmiesz dupe w troki i pójdziesz na ten głupi fitness, bieganie i inne to będzie z ciebie ładna dziewczyna. Trzeba miec tylko dużo samo zaparcia i samodyscypliny. Zacznij już dziś od np. brzuszków zamiast siedzieć na kafe. Trzeba dbać o siebie... Ograniczać picie i palenie to daleko zajdziesz z sylwetką .. zobaczysz

Gość łójdkowo
wiedzialam ze ktos zaraz po mnie pojedzie jak smiem stwierdzic jest to slynna dzasta, chciałaś szczerze wiec kurwa o co KaMAN

Gość dzasta19000
ale ja jestem b. szczupła to po co mi to ?

Gość łójdkowo
może solarium?? zmienisz troche kolor włosów i nie bedzie źle

wkurwia mnie to jak ludzie się użaliają nad sobą, pogrążając się w kompleksach zamiast zrobić coś ze swoim wyglądem. I nie chodzi o to żeby jeść jedno jabłko dziennie .. Bo na takie myślenie lekarstwa nie ma. Bierz dupe w troki i ćwicz swoje ciało a przy tym trzeba jeść normalnie. Przy wysiłku fizycznym wydziela się równiesz endorfina co poprawia ogólny nastrój i samopoczucie. Więc zacznij już dziś i potraktuj to poważnie zamiast siedzieć w domu na 4 literach przed komputerem.

nie chodzi o szczupłość.. Chodzi o ciało.. Jego sprężystość i jędrność, zdrowie i samopoczucie. Kondycja i dobry nastrój do życia.

Przyspieszasz wtedy też metabolizm. Możesz sobie pozwolić na jedzenie ulubionych czekoladek i pizzy a i tak twój organizm wszystko spali w mig..

więc weźcie swoje zasrane 4 litery i dbajcie o zrowie .. Wtedy każdy będzie piękny