Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczaaaaa

Ryanair - pomocy!!!

Polecane posty

Gość pomaranczaaaaa

Dziewczyny !!! Czy miala ktoras was taka sytuacje, ze Wam przelozyli loty ??? Bo nam wyslali email z ryanaira, ze nam zmieniaja godzine lotu z 8 rano na 18:45 :shock: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: jest napisane, zeby albo potwierdzic albo dadza nam refund, albo jakis kredyt do wykorzystania.. ogolnie jestem zla, bo to sa mojej siostry urodziny i nie chce wyladowac we Wrocku zamiast o 10 rano, to o 22 :evil: :evil: :cry: :cry: najgorsze jest to, ze na ten poranny lot dalej sprzedaja bilety :evil: :evil: :evil: nosz kurcze :( co zrobic? czy ktos byl w takiej sytuacji ? czy mozna nie potwierdzac zmian i nie brac tego kredytu ..i poleciec tym lotem co sie zamawialo :?: :?: to jest w ogole bez sensu :cry: :roll: :evil: chcialam ten dzien spedzic z siostra , a nie :roll: :cry: ale jestem zlaaa.

Gość cvbnmmhv
:evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil:

Gość pomaranczaaaaa
super dzieki :( czemu oni tak robia, z tego ryana - to w ogole bez sensu

Gość pomaranczaaaaa
czy nikt nie byl w takiej sytuacji? chyba powinnam zalozyc ten temat jako - czy jestem w ciazy :/ na pewno bylo by wiecej odpowiedzi :(

Gość no tak lepiej leciec
we mgle, zepsutym samolotem ... byle doleciec ;/ zadzwon i zapytaj sie co jest przyczyna ...

Gość pomaranczaaaaa
no wlasnie o to chodzi, ze loty dalej na to poranna godzine sprzedaja na stronie :( i nie rozumiem tego .. zadzwonie w poneidzialek, bo juz niestety maja zamkniete, w weekend tez infolinia nie dziala .. ale sie zezloscilam :(

Gość pomaranczaaaaa
nie wiem czy w kwietniu beda mgly :( i samolot im sie akurat zepsuje :( przelozyli mi lot na pozniejsza godzine, a ten co kupilam dalej jest w sprzedazy - to jest bez sensu :( albo nie uktualnili strony, albo to jakis zart moze ktos byl w takiej sytuacji?

Gość hehehhhh
:evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :D :D

Gość pomaranczaaaaa
:P

Gość pomaranczaaaaa
i up ;) moze ktos jednak odpowie

Gość wiesz zę przysługuje ci
chyba odszkodowanie w wysokości 250 euro... poczytaj sobie ROZPORZĄDZENIE (WE) NR 261/2004 PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO Z DNIA 11 LUTEG 2004 zwłaszsza artykuł 6, 7, 8... i jak bedziesz dowiadywała się..to zapytaj o lot zastępczy w tej godzinie...jak ci go nie zapewnia..to na stówę ci płaca odszkodowanie :)

Gość pomaranczaaaaa
wiesz zę przysługuje ci: dzieki :) poczekam do poniedzialku i zapytam... najwyzej zmienie na ta sama godzine z ktorej mi przelozyli