Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiughqwuigd

czy to początki schizofremi?

Polecane posty

Gość oiughqwuigd

Otóż jestem historyczką, a historia Polski to moja pasja, fascynują mnie Kresy Wschodnie. I kiedyś jak spojrzałam na mapę współczesnej Polski to przeżyłam szok. Niby Polska ale Lwów, Kijów, Mińsk, Wilno poza jej granicami. Spojrzenie na tę mapę to był szok i zimny prysznic. Straciłam kontakt z żeczywistością, świat historii wniknoł w moje życie na tyle że szokiem było dla mnie zobaczenie mapy Polski bez Lwowa czy Wilna.

Gość podjarana randką z nim
może to tylko łupież?

Gość oiughqwuigd
nie łupieżu nie mam, pytam poważnie

Gość ajjjjjjaaa
Sa rozne rodzaje schizofreni, moj brat jest chory, ale ma inne objawy. mysle, ze niekoniecznie jestes chora

Gość to ja ja .
...z chorób to na pewno masz dysortografię.

Gość oiughqwuigd
Bo z tego co ja słyszałam o tej chorobie to traci się poczucie żeczywistości i nie odróżnia się fikcji od żeczywistości. I ja żyłam w świecie fikcji, gdzie Kresy Wschodnie były dalej przy Polsce.

Gość ajjjjjjaaa
Tylko, ze osoba chora poczatkowo nie zdaje sobie sprawy, ze jest chora, mysli, ze swiat, ktory widzi jest rzeczywisty

Gość młoda pani doktor
moja diagnoza brzmi: nie masz schizo ale jakaś pojebana jesteś ciut a historyczką raczej też nie jesteś, bo sadzisz potworne błędy i raczej byś studiów nie skończyła, żeby pisać rzeczywistość przez ż to już masakra.....

Gość oiughqwuigd
no ja se ztego sprawy nie zdawała długo, Lwów w Polsce był dla mnie oczywistością, szok przeżyłam i sobie uświadomiłam że tak nie jest gdy zobaczyłam współczesną mapę Polski