Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjdsjdsjkdvndfv

Jutro ide na casting na modelke

Polecane posty

Gość kjdsjdsjkdvndfv

hej jutro ide na casting na modelke lub fotomodelke hostesse lub do reklam tv

Gość eejejejejki
a trzeba byc wysokim?

Gość AAARRRRCCCCDDDD
a może pokaż się?

Gość kjdsjdsjkdvndfv
hej :) dzieki :) niewiem ja mnam 175 :) pisza ze szukaja normalnych dziewczyn a nie wieszaków i anorektyczek

Jeżeli nie wieszaków, to raczej fotomodelka albo hostessa np przy papierosach. ;)

Gość ja mam 160cm a jestem fotomode
lką.więc wzrost nie jest najważniejszy a sama się tam nie pchałam tylko mnie ,,znalazła" taka pani i zaproponowała współpracę.trzymam kciuki.fajne fuchy można zdobyć i niezła kasa :P

Gość kjdsjdsjkdvndfv
niee widzialam ich strone z modelkami są sliczne ale wygladaja normalnie taj jak ja normalne dziewczyny i tak szczeze to takie są ładniejsze niz te wieszaki

Gość kjdsjdsjkdvndfv
ile zarabiasz?

zalezy co robie.jesli sesja ciuchów jakieś tam kmercyjne reklamy to za sesje koło 2000 zł plus dużo ciuchów.a czasem 400 zl.ale takie sesje zdarzają się często kilka razy w miesiacu wiec jest ok

Gość kjdsjdsjkdvndfv
ale fajnie :) a mozesz powiedziec ile wazysz ?? i jestes w takiej normalnej agencji? bylas na castingu??

ale czasem jest tak że i 4 tygodnie nic wiec roznie bywa

moja ,,opiekunka" wyszukuje mi oferty i zalatwia na castingu to moze ze 3 razy bylam zazwyczaj ide prosto na sesje.ja waze 58 kg tylko ze jestem proporcjonalna i ladnie zbudowana nie mam zadnych faldek i cellulitu a wydaje sie ze przy moim wzroscie to duza waga

Gość kjdsjdsjkdvndfv
no wydaje sie ze tak ja mam 175 i waze 60 :). na pierwszym castingu cos płaciłas ?? ja czytalam tam ze jak mnie wybiora to musze zaplacic 80 zł i dostane swoje zdjecia wyretuszowane :) a jak mnie nie wybiora to nic nie place. i jak bede w katakogu to beda do mie dzwonic czy jak ortentujesz sie moze?

oj oj oj !!rob jak uwazasz ja bym nie poszla. jesli trzeba placic to wlasnie o to chodzi.przyjdzie im 100 dziewczyn a oni juz maja 8000 zl i podpisza z toba umowe ze bedziesz w ich katalogu powiedzmy na rok ale to jest bujda..tak samo jak placenie za swoje portfolio po 1000 zl dziewczyny placa a to tylko o to chodzi zeby zaplacic i adios nikt nie zadzwoni. ja nie placilam za nic .za portfolio za pierwsza sesje za nic.jedynie przejazd do agencji.a za 2 tygodnie to oni juz mi placili i to nie male pieniadze.rob jak uwazasz w sumie 80zl to nie duzo a bedziesz miala ladniejsze zdjecia ale nic z tego wiecej nie wyjdzie...hmm... wydaje sie ze jestes zgrabna przy takim wzroscie i taka waga . wyslala bys swoje zdjecia po agencjach i moze ktos by sie toba zainteresowal.jak bys chciala cos wiecej wiedziec to pytaj ale wydaje mi sie ze lepiej by bylo gdybys porozsylala oferty swoje

Gość kjdsjdsjkdvndfv
wiesz mysle ze raczej to nie jest oszustwo bo jest to casting w duzym miesnie, agencja wspolpracowala z big star itd, a poza tym moja kolezanka kiesys tez byla i placila 300zl a kolego 250 wiec hmm zazwyczaj na castingu sie placi jak sie dostaniesz wiec mysle ze to normalne jest i wątpie zeby to bylo oszustow. Dużo ciuchow markowych ci daja ?? jaki rozmiar noisisz ??

no wlasnie to nie jestem normalne ze sie placi cos za siebie uwierz mi.ja jakos nigdy za nic nie placilam.no ale nie wazne. spodnie nosze 38-40 a w rozmiarówce tej normalnej to 29.bluzki to roznie bywa bo powinnam S ale w biuscie różnie bywa i czasem to jest L a czasem M a czasem odpuszczam sobie dany model bluzki bo za cholere nie moge dopasowac przez biust :P

Gość kjdsjdsjkdvndfv
to ja mam bardzo podobie tez spodnie 29 lub 38-40 :P i bluzki m-s sukienki tez m-s :) przejde sie zobacze jak to wyglada:). jak myslisz jak mam sie ubrac i jaki makijaz? ja mysle ze jezeli chodzi o makijaz to na pewno postawie na naturalnosc.

najlepiej jeansy i jakąś obcisłą zeby bylo widac figure.lekki makijaz.ja zawsze uzywam tuszu to rzes blyszczyka i na policzki troszke pudru brazujacego i finito wiec lepiej postawic na naturalnosc

Gość kjdsjdsjkdvndfv
no :) ja myslalam o jeansach koszuli i zakiecie :) i wysokich butach :. a orientujesz sie moze jak taki casting wyglada ? tzn ja ide z kolezankami i jak po jedynczo sie wchodzi ? robia zdjecia i co dalej? kiedy powiedza czy sie dostala czy nie ?

Gość kjdsjdsjkdvndfv
aha duzo tych ciuchow markowych dostajesz?

jesli chodzi o ciuchy to zalezy jakie reklamuje.zazwyczaj sa fajne.na sesji dostajesz po 5 bluzek po 3 pary spodni buty torebki dodatki itd.zalezy. jesli chodzi o casting to wchodzisz pojedynczo placisz robia ci zdjecia pozniej obierasz je i czekasz na telefon.jak znam zycie to zadzwonia naciagna cie na jeszcze jedna sesje za ktora zaplacisz i podpisza umowe na 2 lata i powiedza ze jestem w ich bazie modelek i masz czekac na propozycje

Gość kjdsjdsjkdvndfv
tam pisze ze place tylko jak sie do katalogu dostane. dzieki za odp dobranoc

Gość eejejejejki
ja mam 160 : a jesteś ładna.? bardzo.? jaka to agencja, gdzie pracujesz.? musze być śliczna zeby tam się dostać.? jakie są wymagania

Gość zabeczka89
mam prośbę do fotomodelki, czy mogłabym dostać Twojego mejla??

Gość justysia200
chciała by zostać modelka fotomodelka albo hostessa o to moje foty www.justyna35.fotka.pl czekam

Gość justysia200
kto ma jakies namiary zeby zostac fotoo modelka albo modelka czekam na odp