Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Laura*

kto uwielbia...

Polecane posty

rozowy kolor????? bo ja to kocham wszystko co rozowe....jedni twierdza ze to dziecinne ale sie tym nie przejmuje.znajdzie sie ktos kto ma taka faze????

Gość ja cie krece hehe
ja tez lubie, szczegolnie ubrania :O:O ale nie chodze tak ubrana, nie chhce jak wiesniaa wyglądac :O

ja tez mam rozowy telefon,mp4 itd ubrania mam rozowe na przyklad bluzy,koszulki,kurtki i chodze w nich normalnie.nie mowie o ubieraniu sie calosciowo na rozowo bo to wies jak nie wiem co

Gość buahhahahahhaha
W sensie mam rozowy aparat i telefon o kurva :D to juz bym wolala sie na rozowo ubrac :D:D

Gość he he he...
ło matko....Jola Rutowicz z nami pisze........

Gość ja pierdzielę..
do mojej kolezanki co sie na rozowo ubierala (bluzy) facet na wfie powiedział - co ty tak sie na rozowo ubierasz jakas inna jestes?? :D pozniej klasa uwazala ja za lesbe :D

no i to mnie wlasnie drazni a na przyklad czerwony to normalny kolor??????bo dla mnie nie i w zyciu bym nic czerwonego nie ubrala ale nie krytykuje ludzi ktorzy tak sie ubieraja.i o to mi wlasnie chodzi

Gość RÓŻ I JUŻ
totaki sam kolor jak każdy inny. jak sie na czerwono ktos ubierze, to jest ok, ale juz jak na różowo, to nie, bo kurewsko, albo tandetnie. A tandetnie mozna wygladac równie dobrze w czarnym

Gość ja pierdzielę..
a czemu czerwony nienormalny???:D

Gość powiem wam płci piękna
nie kure wsko tylko dziecinnie :D:D małe dziewczynki chodzą na różowo i dorosła kobieta śmiesznie wygląda w różowym :D:D

a jak mam rozowa koszulke dolce&gabbana to tez jest dla cibie tandeta???? czy takie ubranai "rynkowe" bo juz nie wiem o co tym ludziom chodzi.wiele opini slyszalam o dziewczynach ktore ubieraja sie calosciowo na rozowo ze to szmaty a na czarno to juz nie....

"ja pierdziele" bo czerwony nie obrazajac tych ktorzy tak chodza, bo niektorym ladnie jest w czerwonym ale na ogol kojarzy mi sie z dziw***

jakie szmaty?:D chyba dziecinne małolatki??? a ile masz lat?? jak tak 14 -16 to jeszcze mozna zaakceptowac ....

Mozecie sobie chodzic na rozowo, ale odpierdolcie sie od czarnego, bo 90% moich ubran jest czarne ;p Czarny jest elegancki i koniec ;p

Gość RÓŻ I JUŻ
d;laczego smiesznie w rózowym?? jak mozna wygladac smiesznie w jakims kolorze?? to kwestia tego, czy ten kolor pasuje do twojej urody. ja uwielbiam różówy, chcociaz nie ubieram sie cała na rózowo, zawsze pojawia sie jeden element, lub w dodatkach, bo taki mam gust.

Gość mam putannnko
Jezu powiedzcie mi co wyw w tym widzicie rozowym fajnego, ze jak dzieci wyglądacie czy co ???

dorosla kobieta 20 lat smiesznie wygląda jak ubiera sie jak malolata 13latka w rozowe ciuszki na dodatek za male do pępka :D

co widzimi.........no bardzo mi sie podoba....dla mnie to jest naprawde ladny kolor i taki dziewczecy

Gość RÓŻ I JUŻ
mogę ci pokazać mnostwo czarnych ubran, ktore sa tandetne, mimo ze sa w "eleganckim" czarnym kolorze. nigdzie nie jest napisane, ze róż jest zarezerwowany dla dzieci. a co do tego załobnego koloru, to ludzie sa w nim bez wyrazu, a na ulicy zlewają się z szaro- burym tłem pędzacego tłumu:PP

Gość RÓŻ I JUŻ
dziewczęcy!! racja:DD

Gość RÓŻ I JUŻ
nie zamierzamy robic z siebie w wieku 20 lat matrony, na czarny będę mieć czas, jak będę mieć 40 lat:P są piękne odmiany różu, nie tylko dla nastolatek- np. pudrowy, czyli pastelowy odcień

wlasnie dziewczecy, a nie kobiecy :D widze dziewczynki ze macie z jakies 15 lat wiec wam jeszcze pasuje pozdro 🖐️

Gość ja to myślę
ja kupuje tylko różowe rippery bo sandacze nia nie dobrze biorą

Gość RÓŻ I JUŻ
nbie wiem jak koleżanka, ja mam 20 lat, żałobnico