Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otwieracz do konserw

Tak wygląda zadbana atrakcyjna młoda 22 letnia dziewczyna

Polecane posty

http://i39.tinypic.com/x1xco8.jpg http://i40.tinypic.com/24y3391.jpg http://i43.tinypic.com/fe0xa0.jpg Szczupła, fajne piersi, zadbane długie zgrabne nogi a do tego inteligentna, studentka biorąca co miesiąc stypendium NAUKOWE więc nie można jej zarzucić że jest głupia czy pusta bo nie jest, a że o siebie dba to tylko przyklasnąć:-) Na uczelni wyróżnia się na tle otyłych fizycznie i umysłowo dziewczyn:-p Próbuję ją poderwać ale jakoś na razie bez efektów :-o I prosze nie oceniajcie mnie ze jestem pusty bo jakby panienka byla tylko ladna a glupia to nie zwrocilbym na nia w ogole uwagi:-p

Gość co ja widze
ehe, akurat. też mam takie lacie jak ona. ma tandetne ciuchy.. ja mam lepsze. na nogach ma rajstopy - ja mam tylko we wzorki. ma kompletnie niefajne wlosy. bez pomysła.

Gość co ja widze
DO KOŚCIOŁA! MODLIĆ SIĘ!

Gość sdsds
jest nawet zgrabna ale ma tandetny styl...

widze ze zaczyna sie krytyka zazdrosnych hipopotamic :-o najpierw schudnijcie a pozniej porownywajcie sie z dziewczynami ktore cale zycie o siebie dbaly :-p ona na prawde jest piekna i zastanawiam się jak ją poderwać. wiem ze nie ma faceta ale wczesniejszy jej byl o niebo bogatszy jak ja. przyjezdzal po nia pod uczelnie najnowszym sportowym BMW a ja nawet auta nie mam :-o ale ufam ze ona nie leci na kase i w tym upatruje swoja szanse :-)

Gość hahahahagg
odezwaly sie zazdrosnice :P:P

widać ze prowokacja (sportowe bmw cię zdradziło :P ) ale nawiązując.. ona całe życie musi o siebie dbać żeby tak wyglądać? to współczuję. ja nie cwicząc nic i szczególnie nie przesadzając tak wyglądałam ciekawe co studiuje? :P

Gość raffa
do otwieracz do konserw to kolego poprostu zalosne, ale to tylko moja opinia.

Gość no styl ma tandetny

Gość co ja widze
zielona świecąca bluzka i niebieski top ... pożal sie Boże.

Gość jakei cale zycie
I tak jak wszystkie posypie sie ok 25 roku zycia :D Swoja droga jakis zaslepiony jestes chlopie. Ta dziewczyna ma zgrabne cialo ale stylu nie posiada. I wybacz ale zapewne studiuje na priv uczelni :)

Dlaczego od razu prowokacja ? Bo podjezdzal po nia facet w sportowym BMW ? To jest cos dziwnego dla was ? A ona studiuje rzeczywiscie na prywatnej uczelni ale czy to wazne ? Ma stypendium naukowe a aby takie dostac nie mozna byc matolem nieprawdaz ? A styl ma taki jaki ma, to mozna zmienic. Wazne ze jest mila slodka i sympatyczna a do tego niespotykanie piekna:-)

taki styl ma się wpisany chyba genetycznie.. :) solarium to dla mnie nie jest zadbanie jakby co. i nie jestem kaszalotem żadnym, pasztetem czy jak tam się teraz na kafe określa..

Gość jakaś niedorobiona ona jest
pseudomodelka, pustak śmieszą mnie takie dziewczyny, 22 lata i pręzy sie jakby wlasnie pozowala do magazynu.

Gość ROBERT_Poznań_27
Jest piękna, bardzo ładną ma buźkę, a Ty nie umieszczaj tutaj jej fot, bo tutaj przesiadują zgorzkniałe kobiety i zacznie się teraz od nowa kącik wzajemnej adoracji zakompleksionych wieśniar.

Gość Kimmaan
tak, ma przesłodką buźkę, ale dam Tobie małą radę, nie wklejaj tutaj zdjęć takich modelek ślicznych, bo zaraz zostaną zjechane przez te kafeteryjne pełne kompleksów nieudacznice . Jest mega ładniutka.

smiesznie tak sobie samemu odpowiadać. jest ładna, szczupła (choć ćwiczenia by jej nie zaszkodziły!), mikrobiust - ale zależy co kto lubi (ja mam niestety taki 😭 ale już niedługo). mniej solarki więcej pracy nad ciałkem i naprawdę byłaby nice :) piszę zupełnie szczerze, nie stanowi dla mnie niczego więcej niż obiektu z sieci, więc co mi mogłoby zależeć żeby krytykować

Gość Martinni
Sceri i Ty próbujesz porównywać się do tej laseczki ze swoimi 70 kg???? przy 170cm ??? soryy hehehe ale rozbawiłaś mnie:)

Gość sdsds
nie zazdrośniece, chudnąc nie muszę ale styl ma za "błyszczący" i fatalne buty - ale każdy ma swój gust

Gość 4lata
tak pewnie tylko ciekawe jak będzie wyglądała jak urodzi dwójkę dzieci

Gość bez odbioru
jak się ma 22 lata, naprawdę żadna sztuka tak wyglądać :) chciałabym ją zobaczyć jak będzie miała 32 :D albo 42 :P a tak poza tym to sympatyczna :)

Gość Martinni
jak urodzi dwójke dzieci hahahaha ty pewnie już jesteś po 2 dzieci rozwalona w pochwie hahahah i wielkie echo słychać, śmieszą mnie takie texty kobiet które już przegrały życie i próbują gdybać na temat laseczek takich jak Ta ze fotki

Gość tomy.
teraz odpowiem całkiem obiektywnie bo jestem facetem. byc moze nie jest taka zła ale uwagi do zdjecia 1 zalozyła rajstopy do takich krotkich spodenek ze az wystaje jej ta ciemniejsza gora, nie wiem jak wy to tam nazywacie uwagi do zdjecia 2 obrzydza mnie jesli laska ma rajstopy a do tego klapki z odkrytymi palcami blleeeee jak zaba uwagi do zdjecia 3 brzydka ta spodnica jakas taka staro dawna i jej włosy tez niezbyt super no wiec jak dla mnie przecietna ale to moze dlatego ze preferuje troche inny typ urody dziewcząt

Gość Martinni
uwazasz ze 67 kg to dobra waga dla kobiety przy wzroscie 170??? hahaha spaślakom mowie nie!