Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otwieracz do konserw

Tak wygląda zadbana atrakcyjna młoda 22 letnia dziewczyna

Polecane posty

Gość Martinni
dla faceta nie liczy sie nigdy charakter...zapamiętaj to sobie, a jeśli mówi inaczej to cie ściemnia taka jest rzeczywistość!

Gość hahahAHAHAHHAA
sceri,to faktycznie jestes szczupla,nie ma co:DDDD

Nie zaprzeczam - fajnie wygląda, ale twarzy nie widać przez zamazanie oczu, a to bardzo istotne; co więcej naprawdę tandetny styl :( gdyby miała na sobie spódnicę przed kolana tudzież ładnie wykrojone spodnie wyglądałaby dużo korzystniej. A i autorze - nie wiem jak Ty na to patrzysz.. jeżeli ją znasz, rozmawiałeś z nią i z tego wyciągasz, że jest inteligentna - okej. Ale równie dobrze może być MĄDRA czylu wykuta :-) ja na roku też mam takie niunie, stypendium naukowe dostają, bo ryją, chcesz porozmawiać i okazuje się, że krąg tematyczny zamyka się w studiach; moim misiu; moim mieście; studiach..

Gość Martinni
Sceri tępaku, nie musi mieć zgody na umieszczanie fotek na necie jeśli ściągnął je z NK! Pusta jesteś jak nie wiem co a chcesz sie wymądrzyć:) hahahahaha trochę coś nie teges z przepisami prawnymi masz.

Gość 859075
Sceri 67kg to wcale nie jest tak mało.

Gość Alimash
Fioletowo Liliowa kolejna zazdrośnica sie odezwała

chyba nie ma takiego zapisu w kodeksie (jest?) z wyszczególnieniem naszej klasy tudzież inncyh portali gdzie się samemu umieszcza zdjęcia, że można je dowolnie kopiować i rozpowszechniać. skopiuj sobie te fotki do swojego profilu, momentalnie je ci skasują chyba że dziewuszka ze zdjęć sama się tu reklamuje. pytanie tylko w jakim celu? ;)

Gość 4lata
wiesz żal mi ciebie ,tak ja mam dwójkę dzieci a co do mojej pochwy...to miałam cesarskie cięcie więc żadnego echa nie ma....i zdziwił byś się jak byś mnie zobaczył.to nie sztuka tak wyglądac....wstaw jakieś zdjęcie zadbanej mamy...kobiety która mino że ma wiele obowiązków wygląda pięknie ....

Gość rad
Sceri a ty całe życie na odchudzaniu jedziesz :) cellulicie obrzydliwy

Gość rad
4lata próbujesz się dowartościować? co nas obchodzą jakieś mamuśki? Nas interesują młode laseczki a nie...

Zwyczajna dziewczyna, nic specjalnego, ciuchy z targu - niestety. Trochę za bardzo chcę \"ciałem\" karierę zrobić, każdy tylko pewnie by ją wziął na raz, bo po co komu taka na dłużej, może i mądra ale po zdjęciach wydaje się że o idiotka. Może niech zmieni styl ubierania - to może dużo pomóc.

Gość dfdsfgdsgf
"jasne studia na uczelni prywatnej pedagogika zaoczna ha ha ha" no tam to chyba tylko upośledzeni nie mają stypy temat to prowokacja - wątek ze sportowym bmw :classic_cool: lachon niezły ale chyba pustawy deczko, bo publikacja takich zdjęć w necie o wyżynach intelektu nie świadczy ale mnie też rozwalił argument "ciekawe jak będize wyglądać po dwójce dzieci" - oj zazdrość zazdrość... żałosne.. i tojeszcze dać się tak podpuszczać w debilnej prowokacji.

Alimash - nie, czemu zazdrośnica, ja tylko opisuję to, co zauważam. Możliwe, że dziewczyna jest elokwentna i czarująca, ale uwierz, że naprawdę trudno o laskę ładną i inteligentną zarazem. Nie wiem, dlaczego tak jest, ale takie życie ;-) A jak już mówił autor- że chłopak podjeżdżał BMW itp, no to też od razu nakłania do myślenia stereotypowego niestety. Też znam taką laskę - jest śliczna, opalona, czarne kręcone włosy.. do tego wcale nie głupia - a zadaje sie z kolesiem "z BMW" którego NIE KOCHA, bo ... ma kase :o

Gość 4lata
ha ha dobra zapomniałam że tu średnia wieku to 13 -15 lat...zobaczysz jak dorośniesz chłopczyku to cie będa takie mamuśki maga podniecac ale to jaszcze parę latek

Gość otwieracz do konserw
Sceri z calym szacunkiem ale ty dobrze sie czujesz ? Wazysz 66 kg przy 170 cm i piszesz ze jestes szczupla ? :-o Jestem puszysta !!!! Szczupla to bylabys jakbys wazyla 55 kg a masz az 11 kg wiecej !! Z czym do ludzi ?? A wyzywanie jej ze niby puszcza sie w tym bmw czy robi lody swiadczy o tobie kretynko i twoich kompleksach:-p Schudnij prosiaku to bedziesz mogla ja krytykowac bo na razie to nie dorastasz jej do piet :-o

Gość rad
4lata - kretynko ja mam 25 lat i uwierz mi obrzydzają mnie takie mamuśki wole laseczki młode może byś chciała żeby tacy jak ja zwracali na ciebie uwagę, ale zadowól się tym co masz, i skończ fantazjować.

Ja tam ciuchów z targu nie używam, ale jak się nie ma własnego stylu to targ - jak najbardzij polecam. A ciuchy nawet w firmowych sklepach można teraz kupic tanio i nie widzę potrzeby kupowania na targu. Poza tym, jak już którka spódniczka to nie duży dekolt i na odwrót. Spódniczka może ładnie wyglądać nawet z golfem, a spodnie z wydekoltowaną bluzką - i nikt jej wtedy nie zarzuci lafiryndowatego wyglądu.

Gość awril
powiem wam tak-to żadna sztuka w wieku 22 lat tak wygladac...zwłaszcza,że kłania sie tu solarka,tapeta itp.O stylu sie nie wypowiem,bo o gustach ponoć sie nie dyskutuje:P Ja mam lekko po 40-stce ,urodziłąm troje dzieci i wierzcie mi-wygladam świetnie-szczupła,zadbana,i bez solarki i kilograma ''tapety'' na twarzy-kobieta jest wtedy piekna,kiedy nie musi spedzac kilku godzin przed lustrem by pokazac sie ludziom bez wstydu...i tak jest prawda:))

Gość o żesz
no sorry, rajstopy do takich butów???? wymiękam zresztą kto dziś nosi rajstopy, chyba babcie dewotki.....

Gość Maxymillian
a ty wściekła bestio, jakaś nienormalna jesteś, po huj wklejasz linki do NK czy ta dziewczyna też wie o tym? Kompleksy cie ogranęły co? bo zobaczyłaś super panienkę i najechałaś na nią, bo przez taką samą zostawił cię twój luby, stara szmato

Gość mmmmmyyyyyymmmmmmrrrrrrrr
jest ladna ale jak dla mnie zbyt tandetna w niektorych krajach eu na ulicy zapytano by ja ile berze!!!!! a szkoda bo z taka ladna twarza mogla by wygladac super w innej oprawie

Gość Labell
tu jakieś same kaszaloty po 30 czy po 40 siedzą hahahaha idę stąd