Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otwieracz do konserw

Tak wygląda zadbana atrakcyjna młoda 22 letnia dziewczyna

Polecane posty

a ja myślę, że autor/ka topiku, to własnie panna z fotek, która próbuje się dowartościować na kaffe:P Nie ma w niej nic intrygującego. Ot, zwykłe dziewcze, ubrane w bazarowe ciuchy, które lansując się, nieudolnie pozuje do zdjęć i próbuje zabłysnąć, pisząc o sobie w sposób rażąco wyidealizowany. :P

Ja tam lubię sklepy H&M, Motivi, spodnie Wranglery i takie tam. To jest jakiś mój styl, a jesli ty wolisz targ, to ok, co mi do tego.

Gość 4lata
dobre sobie....zachwycacie sie czymś co jest naturalna....jest młoda to i ładna ciekawe jak by przyszło jej trochę problemów to by tak pięknie wyglądała ...wiesz ile jest takich dziewczyn jak ona tysiące....

Gość Fikuuu
a co nie wiedziałeś? toż tu jest wysyp antyków które sie próbują wzajemnie adorować buhahahahah :)

Gość Fikuuu
4lata a kim ty wogule jesteś ?? Laseczce do piętek nie dorastasz a wypowiadasz się na jej temat?

"Ot, zwykłe dziewcze, ubrane w bazarowe ciuchy, które lansując się, nieudolnie pozuje do zdjęć i próbuje zabłysnąć, pisząc o sobie w sposób rażąco wyidealizowany" fajne ;) najpierw pisze, że tu średnia wieku to 15 lat, potem że 40 heh. ja jeszcze przez 3 mies mam 22, dlatego zresztą weszłam na ten topik. zobaczyć jak POWINNAM wyglądać - i z całym szacunkiem, nie dowiedziałam się niczego ciekawego

Gość 4lata
dobre sobie ...niech ci będzie

Gość hepatttil
Fioletowa Lilio a z ciebie nabijają sie na innym forum zobaczcie: Fioletowo Liliowa To się podrap jak Cię MACICA Swędzi Najlepiej szczotką do kibla to będą doznania I'll find You somewhere.. zochaaaa napisał(a): powtarzam ze wiem gdzie jest macica!! a co wy sie tak dziwice?? wy nie wiecie gdzie jest?? to sobie zobaczcie w encyklopedii, idiotki jedne...tak sobie własnie pomyslałam ze to mzoe grzybica macicy!!!? Cytuj: czyli takimi dzyndzlami pomiedzy waszymy nogami!!! Jaka ona jest głupia! HAAHAHAHAHA

"A jeśłi ona ubiera się w takie same ciuchy, tylko bez metki H&M, Motivi czy Wrangler to juz gorzej, tak? " no bez przesady. to co ma na sobie to dziewczę to jakiś kompletny shit i nie chodzi tu o metkę ale "wygląd"

Jak tam nie lubie targu, i takich zjebanych kolorów ostrych i dziecinych jak ma ta pizda na zdjeciu, rajstopy z lajkrą do klapek... od razu widać ze ubrała sie tak tylko do tych zdjec, zeby moze je wystawic na NK albo jakims randkowym portalu. Jesli chce zarabiac na dupie to ma warunki, niech jej bedzie, ale nic poza tym. Co do H&M to sa tam tanie ciuchy i lepsze gatunkowo niz na targu gdzie smierdzi szczynami i błoto po kolana, na łeb sie leje deszcze z dachu.. .ale każdy wole co innego, jeden przymierzac w ciepłej przymierzalni z lustrem a drugi na szczerym polu gdzie piździ mu po tyłku. Wolę metkę H&M niz Made in Targ...

Gość mmmmmyyyyyymmmmmmrrrrrrrr
analny oprawca nie chodzi o jej urode a jej ubior wyglada tanio w holandi tak wygladaja panienki na czerwonych ulicach albo w nocnych klubach ale nie na ulicy

Można się "ubierać na targu" ale wybierać z glową i klasą a można nawet w najdroższym sklepie i wybrać jakieś gówno co to do niczego nie pasuje.

"a można nawet w najdroższym sklepie i wybrać jakieś gówno co to do niczego nie pasuje." niejaka Doda jest tego przykładem :)

Dobra wiadomość jest taka że dobrego gustu można się nauczyć, trzeba tylko chcieć i się tym interesować, a nie wzorowac się na może własnie na kimś takim jak DODA. Zreszta i DODA podejrzewam że ubiera się tak badziewiarsko tylko na scenę a tak to normalnie - chyba.

Gość highlighterr
ale ona mi na studentkę nie wygląda. liceum

Po Twoim nicku sądząc to nie ma co się wdawać w dyskusję, rozumiem, życie jest trudne, trzeba odreagować po pracy, podając się na forum za jakiegoś pojeba, który myśli że pozjadał wszystkie rozumy. Ok, trudno, nie każdy urodził się zdrowy... ha ha ha.

sam napisałeś/łaś że niekiedy ubrania z h&m są tańsze niż te bazarowe śmieci - a teraz jedziesz jej że liczy się dla niej metka.. generalnie chodzi o to, żeby umieć się ubrać - gdziekolwiek. a to co widzimy na zdjęciach jest tanie i tandetne i może się niepodobać, choćby było w zarze czy jeszcze gdzie indziej kupione

tak sie ubierają atrakcyjne studentki jak ta na focie taka jest prawda :P

Prawda jest taka że dziewczyna słucha może Britney albo DODY i myśli że to jest fajne tak się ubierać, otóż - nie jest!! Może iść nawet nabrać szmat w lumpeksie - ale z jakimś gustem, błagam!! I tak jak już pisałam, jak duży dekolt to nie mini spódniczka, bo jak to wygląda, może latem by jakoś uszło, no ale znowu te kolory sa paskudne, białe buty... który to już mamy wiek??

aldonnka777 co sie tak burzysz? ubrała sie tak by podkreślić swoje walory i tyle sucze rzeczy można też kupić za duze pieniądze.(z odp metką) czy z targu czy nie to nie ma róznicy

Gość hgfhggjj
szczerze? ladna zgrabna dziewczyna jakich pelno na ulicach ale cholernie tandetnie sie ubiera....zielona polyskliwa bluzka z poliestru ....do tego tanie ze sztucznego materialu klapki...szkoda

*Sami* nie burzę się, tylko chcę pomóc tej biednej dziewczynie, żeby w końcu zaczęła się ubierać tak, aby nikt juz tak po niej nie jechał jak teraz. Naprawdę nie musi mieć dużo kasy żeby to zmienić, a taka roznegliżowana to wzbudza tylko w facetach myśli o sexie i nic wiecej, nie będzie ich obchodziło czy jest mądra czy głupia bo będą ją chcieli tylko zruchać a nie poznać bliżej. Bo po co im taka co się ubiera jak dziwka i każdy chce ją mieć. To tylko tyle, ja chciec dobrze ;-/

Gość hgfhggjj
ale dla facetow nie ma to znaczenia...oni nie rozrozniaja poliestru od bawelny jedwabiu kompletnie...

no ale jak tak sie ubrała to chyba jej o to chodziło zeby wzbudzać pożadanie? to chyba normalne ale ja sie nie znam sorki:(

No to skoro jej chodziło o to żeby jakis frajer się trzepał nad jej zdjęciem to ok, jesli to lubi, obleśna sprawa ale cóż. Wiem że faceci nie zwracaja uwagi na ubiór tylko na to ile on odsłania, ale to też świadczy o dziewczynie, że chce pokazać wszystko. To jak dla mnie takie troche zachowanie małych kurewek co to za wszelką cenę konkurują z koleżankami o to któr pierwsza straci dziewictwo. Może za stara jestem (26 lat), za moich czasów... hi hi, żartuje.