Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysiaaa_20

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Marysiaaa_20

Może forum internetowe to nie najlepszy pomysł na takie pytania, ale odchodzę już od zmysłów, a nie mam komu się wyżalić, z kim porozmawiać. Jestem ze swoim chłopakiem już od 4 lat, we wrześniu wychodzę za mąż. Mimo tego, postanowiliśmy z seksem poczekać. Może to dziwne w dzisiejszych czasach-ale taki mamy światopogląd. Nie chcę oceny, krytyki czy zarzutów o staroświeckość czy dewocje. 5 lutego uprawialiśmy petting. Bez wdawania się w szczegóły: partner miał wytrysk (nie w okolicach moich narządów płciowych), jestem pewna, że mógł mieć na ręce spermę, albo wydzielinę. Potem bez mycia rąk pieścił mnie dalej. Może to i głupie... ale nie wiem co z moją błoną dziewiczą. Tydzień temu jeszcze była na swoim miejscu :) (byłam u ginekologa, bo chciałam sprawdzić czy wszystko jest ok, mamy zamiar staraś się o dzidziusia) podczas "zabawy" zaczęłam jednak troszkę krwawić, pojawił się lekki ból. I teraz pytanie: czy mogę być w ciąży? czy sperma mogła zostać na palcu "przeniesiona" w odpowiednie miejsce? może to głupie i dziecinne pytania... "zapłodniona przez palec" :P ale tak bardzo zależy mi na maleństwie :) były to CHYBA moje dni płodne-ostatnią miesiączkę miałam 26 stycznia, cykl trwa od 24-27 dni; proszę tylko o rozsądne odpowiedzi. Z testem chyba muszę poczekać jeszcze chociaż dwa dni.

Gość nidojrzala jestes
nie jestes w ciazy ! Kobieto skoro jestes juz dojrzala doroslas do amlzenstwa rodziny i dzieci to wez ksiazke z biologi i poczytaj o zaplodnieniu ,o stosunku o tym jak sie zachodzi w ciaze. przez palec nie zajdziesz. A jak chcesz miec dziecko to musisz odbyc stosunek

Gość Marysiaaa_20
Wiem co to jest zapłodnienie i co to jest stosunek. Wiem też, że plemniki mogą przeżyć do 72h. Jeśli miał spermę na palcach, a palce we mnie to chyba jakieś szanse są? Sporo dziś czytałam o tym w internecie i znalazłam sporo wypowiedzi kobiet, które mówią, że zaszły w ciąże przez petting. Nie wiem... Myśl o dziecku doprowadza mnie do szaleństwa...

Gość eddesa
taaaak doroslas do malzenstwa, a najpierw robisz potem myslisz przezywaja 72 h w sprzyjajcych warunkach... a poczytaj sobie jakie sa sprzyjajace dla plemnikow

Gość Marysiaaa_20
Dlaczego napisałaś/ napisałeś "najpierw robisz potem myślisz" ? Ja chcę tego dziecka! A myślisz, że warunki były niesprzyjające? Dlaczego? Najłatwiej jest kogoś oceniać...

Marysiu moim zdaniem rCZEJ NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI.

Gość anka159
nikt nikogo tutaj nie ocenia! ale jak sama piszesz ze czytalas o tym na necie to doskonale wiesz ze srodowisko sprzyjajace plemnikom to drogi rodne,a poza środowiskiem pochwy i cewki moczowej żyją kilka minut ( do czasu wyschnięcia spermy). W pochwie i drogach rodnych od 3 do 7 dni.

Gość Marysiaaa_20
"żyją kilka minut" - jeśli miał na rękach spermę-niewyschniętą! (sorry za dosadność), a potem rękę włożył do pochwy, to chyba szanse jakieś są...

Gość alakeaa
przystaw cipke do monitora to zbadamy

Marysiu ale czego tak naprawdę Ty się boisz?

Gość Marysiaaa_20
Niczego się nie boję. Po prostu nie chcę sekscu a chcę dziecka :P głupio to zabrzmiało :) łapię każdą myśl, która daje mi nadzieję, że zostanę mamą :)

Gość anka159
najlepszym sposobem zeby miec dziecko to zaczac wspolzyc!

Gość fthhfgfghhhhh
jak mozna byc tak niedojrzalym chcac wyjsc za maz??????????????? AAAAAAA. SZOK. kobieto,a raczej dziewczynko. to wy robicie dziecko stosujac petting? czy o co ci chodzi? watpie,zebys byla w ciazy a piszesz tak jakbys miala na to wielka nadzieje. nie kumam w ogole tematu. Tak,mozliwa jest ciaza ale malo prawdopodobna. Skoro chcialas dziecka trzeba bylo normaonie wspolzyc a nie czekac do slubu. Z reszta bez sensu. Skoro chcialas byc \"czysta\" do slubu to czekanie poszlo na marne,bo juz sie \"zabrudzilas\" poprzez petting. ;]

Gość fthhfgfghhhhh
chcesz zajśc w ciąze będąc dziewicą. hmmm. niepokalane poczęcie?

Gość fthhfgfghhhhh
w ogole........... jak to brzmi!!!! nie chce seksu,ale chce dziecka!!! wez dziewczyno dorosnij!!!!!!!!!

Gość Obserwatorkaamatorka
skoro nie jesteś gotowa na seks to tym bardzej nie jestes gotowa na dziecko! Radze kubeł zimnej wody i czekajcie ze ślubem i dzieckiem aż zmądrzejecie.

Gość fdfdfd
hahaha w ciazy z palcem :D

Gość Obserwatorkaamatorka
w ogole,chcesz brac slub we wrzesniu,a teraz zajsc w ciąze. czyli bedziesz w ok. 8 miesiącu. MARNA PROWOKACJA

Gość anka159
dokladnie!:)

oczywiście , że jest to prawdopodobne skoro odrazu po wytrysku świeżutką spermę ci zaaplikował na palcu. A nie głupio ci trochę, że cię rozdziewiczył palcem?

Gość ha..............
chcesz wziąć ślub w 8 miesiącu ciąży i do tego jeszcze jako dziewica ?? o rany , tego jeszcze nie było

Gość umieramm
mnie rozwalil tekst o nieuprawianiu seksu. A petting to niby nie seks?!! Masz zasady? Kurde, to sa zasady wiejskiej dziewuchy, ktorej zalezy przy oltarzu na blonie, bo co ludzie powiedza... :/ PORAZKA

Gość umieramm
aaa..jednym slowem na dodatek chcesz wrobic chlopaka. Czyzby sie wahal?

Gość margaretkaaaaa
Uśmiałam się naprawdę. Ludzka głupota nie zna granic. Poprostu Marysia chce zrobić z siebie Maryję.