Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donka La Donka16

Poznalam chlopaka- wszystko ok ale anal mam juz za soba a tak to jestem dziewica

Polecane posty

Gość Donka La Donka16

I nie wiem jak mam sie do tego przed nim przyznac. Jestem jego pierwsza dziewczyna- jakie rady?

Skoro uprawiałaś już seks (analny) to nie jesteś już dziewicą.

Gość kitttttttttttka
nie przyznawaj się bo nie wiadomo jak na to zareaguje a po co masz cierpieć np pod deszczem jego obrażliwych słów?

Czy ktoś wreszcie zmieni definicję dziewictwa? Potem takie ... Orleańskie, mają dylemat, a tak już by pierdół na forum nie wypisywała. Miałaś prawo mieć partnera, ale nie musisz o wszystkim opowiadać kolejnemu chłopakowi. A jak z tym pójdziesz do łóżka, to następnemu będziesz opowiadała, że jesteś dziewicą, bo masz błonę? Teraz taki zabieg kosztuje od 3000 do 6000 zł i można błonę naprawić. To znaczy, że dziewicą możesz być do emerytury. Życzę więcej rozsądku i powagi. Nie rób sobie jaj!

Gość Naughty bunny
wiesz co nei potepiam cie w zaden sposób ale pierwszy raz widze aby ktoś stracił dziewictwo jebiac sie w odbyt, zazwyczaj pipa i póznije odbyt lub odbyt nigdy

Gość czasami trzeba inaczej
Te rzeczy sa praktykowane w narodach islamskich, bo tego nie idzie sprawdzic. Dawno temu mialem przygode z Arabka i tylko na jej prosbe nie stracila dziewictwa, bo oboje wiedzielismy, ze nie mozemy zostac na stale.

panowie, przesadzacie, anal to nie seks. ja kiedys ze swoja dziewczyna, ktora mi sie nie przyznala, ze jest dziewica, to przez dwa lata nie wiedzialem.... wiec ta blona to ona jest ale czasami mozna jej nie wyczuc.... poza tym czy to ma znaczenie?