Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezkomórkowa karrrrrolina

Pomóżcie! Karta omijająca simlock chyba zniszczyła mi kartę sim!

Polecane posty

Od początku: jestem w sieci play, telefon który dostałam jest w Erze. Jest to Alcatel, więc nie da się z niego po prostu zdjąć simlocka w odpowiednim punkcie. Kupiłam na Allegro taką specjalną kartę, ktorą wkłada się razem z kartą sim. Przyszła wczoraj. Pierwsze 3 godziny wszystko chodziło super, ale po tym czasie nagle komorka nie mogla zlapać zasięgu. NIGDZIE!!! Sprawdziłam w swoim starym telefonie - to samo (a w Alcatelu sprawdziłam inną kartę - też wszystko OK, czyli to nie wina telefonu). Oglądam tą nieszczęśną kartę sim... i widzę że jest cała zarysowana! :O Ta karta omijająca simlocka miała takie ostre wypustki, ale kurwa jak miałam to niby włożyć, żeby bylo dobrze? Nie mam pojęcia, co robić. Iść do Play'a co można z tym zroboć (w sensie może by mi wyrobili nową kartę sim z tym numerem)? Czy do punktu napraw? Czy może pisać maila do osoby, od której kupiłam tą kartką zdejmującą simlocka? Pomożcie, nie znam się na tym, a musze coś szybko zrobić, bo jestem bez komórki...

upup

uopupupupu :(

Gość upupupupupu

Gość idz do sklepu po
nowa karte SIM:D Jeżeli numer jest zarejestrowany to dostaniesz za odpowiednia oplata :classic_cool:

A moze po prostu straciłaś zasięg przez pogodę? Sprawdź jeszcze raz. Play i plus mają zasięg do dupy.

Gość vv sumiee
to moge ci pożyczyć moją, i tak mi jest nie potrzebna, obecnie robi za pendriva. 🖐️🌼