Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdagasgregda

dlaczego awet po wyprostowaniu kreca mi sie włosy

Polecane posty

Gość fsdagasgregda

prostuje grzywkę, ale po kilku godzinach mam lockza no kur:O co mam zrobic?

Gość ale nudyy
albo za słaba prostownica albo za dużo wilgoci

Gość fsdagasgregda
levviatan - ja mam krecona fryzuyre, ale chce miec prosta chociaz grzywke:P bo wygladam jak menel z takim loczkiem pedałkiem na środku czoła:O a prostownice mam dobra...

Może takie już są i nic nie poradzisz. Używaj serum do wygładzania włosów lub innych specyfików. No i trochę lakieru nie zaszkodzi. A swoja drogą kręcone włosy tez są fajne, tylko zapuść grzywkę.

Gość zapuść grzywkę

taka ich natura nic nie poradzisz.... jedwab w płynie to koszt ok 6-7 zł za taką malutką buteleczkę

Gość elfik z krostelker
kosztuje kolo 7 zł i nic to nie da... ja tez jestem krecona i uwierz mi... nie ma takiego produktu ktory by pomogl... poprostu jeszcze nic takiego nie wymyslono

Gość to popatrz na to...
też mam falowane włosy ;/ próbowałam już chyba wszystkiego i oto co działa na mnie : kosmetyki do włosów (szampon, odzywka, maska itd) wszystkie prostujące, wygładzajace i chroniace przed wilgocią np garniera albo loreala, włosy zaraz po myciu suszę od razu szczotkując szczotką modelującą - taką z miękkimi plastikowymi ząbkami, jak już włosy są suche to w ruch idzie duża okragła szczotka ze średnio twardego włosia - modeluje od nasady aż po konce (ale nie zawijam na szczotkę na całej długości!) tylko posuwistym ruchem naciagam włosy na szczotce a druga reką kieruje strumien z suszary. wszystko zajmuje okolo godziny ale efekt się trzyma (pod warunkiem że nie chodzisz po deszczu ale np mgła nie sprawia że robią się loki) :P życzę powodzenia bo znam ten ból :D