Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od do co to

Od introwertycznosci po ekstra .

Polecane posty

Gość od do co to

też ktoś miał podobnie ?

Tak i teraz zrobiło mi się maksymalnie w drugą stronę.:O i tak, i tak niedobrze...

Gość od do co to
i co wybralas?

Gość Introwertyk
Nie można tego zmienić. Co jest możliwe to nauczenie się pewnych zachowań. Nie wyeliminujesz tego.

Gość od do co to
intro - czyli jakich ?

Gość Introwertyk
Społecznych.

Gość od do co to
dzięki coraz bardziej robię się extra :P

Intro, też tak myślałam, ale to nieprawda. Wszystko jest do zrobienia - byłam aspołeczna i nieśmiała, wystarczyła zmiana środowiska i parę lat, by zrobić się pewną siebie imprezowiczką... Aż czasami brakuje mi trochę tego wyciszenia i wewnętrznego spokoju... Nie potrafię teraz objeść się bez kontaktu z ludźmi, dostosowałam się do towarzystwa... Nawet nigdy bym nie pomyślała, że jestem tak podatna na wpływy środowiska...:O

Gość chyba podatna na sile
swojego umyslu, ktory chcial byc bardziej spoleczny :) gratulacje, jestes wielka.

czy ja wiem... czasami, mówię - czuję pustkę i tęsknotę za tym co było... za moimi wielogodzinnymi, samotnymi przemyśleniami i zapatrzeniami w okno... ech, może to gdzieś we mnie jeszcze drzemie? taka , powiedzmy, 'nieśmiała cząstka duszy'...?;)

parę lat tamu (parę? może 2, góra 3 lata temu) w ogóle nie czułam potrzeby spotykania się z ludźmi, dzielenia się sobą, swoimi przemyśleniami... teraz czasem, siedząc parę dni z rzędu w domu czują taką pustkę i samotność, że aż mnie to niepokoi... hm... takie uzależnienie od kontaktu z ludźmi... i wcale nie jest to takie 'fajne', jak mi się zdawało... ech, maruda ze mnie.;) PS: byłam BARDZO nieśmiała i introwertyczna, podobnie, jak reszta mojej rodziny...