Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motylek2222

Bańki mydlane.....

Polecane posty

czy moze mi ktos doradzic i napisac czym moge uzupelnic pojemnik na banki mydlane?? probowalam juz mydla, szamponu, plynu ale nie wychodza;/ tzn jest jenna a nie takie jak przy tym prawdziwym plynie, a moja cora az placzezeby jej puszczac:)

Gość martusia23
płyn do naczyń z wodą

Gość asdas
pur do navczyń, ale koniecznie ten żółty, my mieszaliśmy z odrobiną szamponu :) i oczywiście wody.

wlasnie z plynem do naczyn nie wychodzi robilam z purem i fairy i nawet z szamponem bambino ale nie wychodza nim zdarze dmuchna to wszytsko ocieka i banke jak tylko sie pusci to peka:(

z ludwikiem piękne wychodziły i z szamponem samochodowym :D

Gość ajt
no to za malo plynu za duuzo wody.

co ty..ja na takim najtanszym plynie do mycia naczyn robilam ogrooomne banki....a najfajnijesze sa,jak troche plynu rozlejesz na jakis blat i zrobisz banke,ktora zacznie dotykac tej plany...bank polowicznie przyklejona do blatu rosnie nawet do 40 cm!!

aaaa...i musisz ja robic slomka,a nie tym kolkiem...ze slomki sa duzo lepsze..zwlaszcza jak rozetniesz slomke na koncu na 4 czesci i je wygniesz pod katem 90 stopni do slomki

na cały stół prawie wychodziły, tylko musi być wilgotny blat

o tego sposoby nie znalam:D:D:D bede probowac:) no moze slomka sie uda bo tym kulkiem ze zwyklym plynem nie wychodza;/ dawalam pol szamponu lub plynu i pol wody

Gość kikira
Szczerze mowiac probowalam wszystkiego Nie da sie :( Cos z gliceryna mozna zmieszczac ale to nie na moje nerwy. Kiedys byly chyba inne szampony Poddalam sie i kupilam gotowy http://www.szafamisia.pl/produkt-29.html powodzenia :) napisz jak odkryjesz cos wartosciowego :)

Gość Eryk gliceryna
To tak dla potomnych, bo sposobów jest kilka, ale taki najbardziej sprawdzony: 0,1 l Fairy cytrynowego 1l wody najlepiej butelkowanej (bo destylowana to za duży koszt) do tego pół łyżeczki gliceryny / gumy guar I trzeba to wsio wymieszać, zaczynając od końca. Najlepiej zobacz sobie tutaj: http://www.duzebanki.pl/banki-mydlane-niepekajace-przepis/