Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez jedna z Was

Na ile pozwalacie obcym facetom w klubie?

Polecane posty

Gość tez jedna z Was

Sytuacja: piątek, sobota wieczór, ktoś prosi Cię do tańca, jest miło, idziecie napić się piwa, rozmawiacie. Pozwoliłybyście się mu pocałować? (mam na myśli osoby bez stałego partnera). To Waszym zdaniem normalna zabawa i nic wielkiego czy już ycie "łatwą"? Inna kwestia: sam taniec. Pozwalacie macać się po pupie itp.? Gdzie jest ta granica? Pytam, bo sama już nie wiem. Aaaa, mam na myśli przedział 18 - 30, głównie studencki. :P

Gość tez jedna z Was
nie mówie o skarajnościach :P

Gość mr blue
pozwalamy,szczesliwa jestes,wszystkie tak maja po co tanczyc? czekamy na ciebie w parku, przyjdz a nie pozalujesz

Gość no bez przesadyzmu w druga str

Gość bernadetttka.
mój misio True evil and hate dobrze mówi😘

Gość no takxdc
ja bym sie nie dała dotykac ani całowac chyba ze w tancu ale taniec to taniec raczki maja byc tam gdzie byc powinny a nie schylac sie ku dupie :o

Gość retgeragtw
no chyba po ryju by doptal palant jeden jakby mnie nowow poznany facet chial po dupie smyrac:O:O

Gość tymrazemnapom
zależy jak bardzo pijana jestem:o ale nigdy nie wiecej niz calowanie. jak jestem trzezwa to na nic nie pozwalam, nawet za reke sie dotknac.

Gość upupupu

chce zatanczys prosze bardzo ale nic wiecej,moge pogadac, pousmiechac sie ale nic wiecej

Wkurwiają mnie faceci wypowiadający się tutaj. Dziewczyna to kurwa jak się puści na imprezie, a facet to co ??!! Tak samo!! Puszczaki jebane hehe Powracając do tematu.. Jeśli jest się wolnym, można się polizać, dla przyjemności, jak się ma ochotę.. ale lepiej nic więcej, za 1 razem, bo po co, no chyba, że komuś naprawdę strasznie brakuje seksu, to dla swojej przyjemności, spoko. Ktoś pisał o Parku, moje koleżanki są tam dziś hehe