Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niunius86

?????? mam pytanie???

Polecane posty

witam , mam pytanie,jestem z moim narzeczonym ponad 3 lata, mieszkamy razem 2 lata.ostatnimi czasy moj partner nie ma ochoty na sex. jesli juz do czegos dojdzie to trwa to chwile okolo 5-10 minut. zawsze gdy ja mam ochote, jemu albo chce sie spac bo jutro musi wstac wczesnie do pracy, albo cos tam innego. narzeczony jest w trakcie szukania nowej pracy i czasami przyslania sie tym ze on mysli o przacy, czy znajdzie czy nie, i ze niby z tego wzgledu od jakiegos czasu ma rzadko ochote na sex. nie dziala na niego ani to ze chodze w seksownej koszulce ani nic. niby mowi mi ze mnie bardzo kocha , ze mu sie podobam i ze go podniecam, ale czasami mam dosc, ze wtedy kiedy mam ja ochote on nie ma, niewiem co mam juz myslec, czy mu sie nie podobam czy co, jestem mloda, czego mi jeszcze brak niewiem sama. moze ktoras z was miala podobna sytuacje, co ja mam robic, co byscie mi doradzily????

prosze kobietki poradzcie mi co byscie zrobily na moim miejscu?????dodam ze partner moj jest starszy ode mnie o 7 lat

hahaha dajki kafeteryjne czytajcie i płaczcie bo wszystkie was to france czeka :) teraz na forum orgazmujecie się że mój miś jest cudowny wspaniały i taki kofany a po jakimś( zazwyczaj krótkim) czasie, wasz miś nie chce na was nawet splunąć hehe :) Tak to jest kiedy dajecie kosza fajnemu facetowi który kochałby was całym sercem a bierzecie sobie śmiecia bydlaka żeby was dymał :)

To chyba przejściowe problemy związane z pracą. Tak mi się przynajmniej wydaje. A może porozmawiaj z nim, powiedz mu wprost jak się czujesz.

rozmawialam z nim juz pare razy na ten temat, ale on caly czas mowi o tej pracy, ze nie wie czy znajdzie, itd...jak myslicie, jezeli on unika ze mną sexu to czy to moze byc powodem tego iz staje sie dla niego nieatrakcyjna????? co mam zrobic wedlug was, zeby stare czasy powrocily???

Stres bardzo źle wpływa na potencję - weź to pod uwagę. Chodź też mogą być i inne powody.

To wina stresu! On naprawdę nie ma ochoty na seks i nie można go za to winić. Nigdy nie byłaś w takiej sytuacji? Powiedz mu raczej, że rozumiesz, wycisz go i powiedz jak bardzo chcesz się z nim kochać. Myślę, że powinien sobie wziąć do serca Twoje potrzeby. Bądź delikatna.

powiem tak: kiedys raz partnerowi odmowilam, niepamietam jaki byl powod, to byl za to wielce obrazony, a jak on mi odmawia ciągle to ma byc wszystko ok, ? rozumiem stres, nie winie go za to, ale czasami trzeba chociaz na chwile o tym stresie zapomniec czy nie...???

No to jemu to powiedz! I jak nie chcesz delikatnie, to powiedz wprost;-) Chociaż podejrzewam, że skończy się wielką awanturą o obustronnym fochem :-)

Gość kubaxxx
mam to samo ;(

partner moj pracuje w jednej firmie od 4 lat na tym samym stanowisku i ta praca jest juz dla niego monotonna i chce ja zmienic, nawet podjął juz w tym kierunku jakies dzialania, tzn, ma juz wszystkie uprawnienia-cghce byc kierowcą