Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanet69ka

Kłamca mały

Polecane posty

Gość zanet69ka

Siedze w domu, przychodzi moj chlopak chce dac mu buziaka a on nie. Wyczuwam papierosy a przeciez juz rzucil, pytam sie go czy popala a ten na mnie z krzykiem i pretensjami ze nie! wiele razy juz tak bylo! czuje papierosy. dzis w kotlowni znalazlam jednego papierosa ukrytego pod rekawiczkami ogrodniczymi. najgorsze jest to ze mnie oklamuje, a jak sie go grzecznie pytalam to zaraz sie obraza. NIe bedzie ze mnie robil idiotki!

Gość może ma narkolepsję
jasne , rzuc go !

Gość szparek
Robi się tak. Kupujesz kilka paczek papierosów i karzesz mu palić, jednego za drugim, aż puści pawia. A jak to nie poskutkuje to stawiasz ultimatum, albo Ty, albo papierosy.

Gość Kafeteryjna
albo kochasz jego, albo kochasz wyobrażenie i ideał faceta. Skoro nie pali przy Tobie, to znaczy, że Cię szanuje, skoro nie chce się przyznać, znaczy nie chce Cię ranić. Nie każ mu rezygnować z fajek, bo to dziecinne!

Gość szparek
Dodam jeszcze żebyś nie kupowała jakiś tam super fajek, tylko jakieś ukraińskie śmierdziele, albo popery, czyli te bez ustnika.

Gość szparek
Kafeteryjna --> palenie to brzydki, niezdrowy i kosztowny nałóg, lepiej rzucić wcześniej, bo im dłużej się pali tym trudniej.

Gość nunca
Co Wy kurwa macie po 12 lat? Albo jestes taka tępa albo masz sieczkę we łbie. Myślisz, że jak mu zabronisz to Cię posłucha? Za mało się na facetach znasz. Prędzej rzuci Ciebie niż fajki, bo będzie miał dość Twoich zakazów.

no dokladnie... za pare lat jak beda jeszcze ze soba to on jej przyzna racje... i moze sie zdazyc tak ze bedzie zalowal ze jej nie sluchal jak mu dobrze radzila...

ty pewnie nie palisz... ja nie pale...(byly male incydenty ale stwierdzilam ze mnie to nie rajcuje) i teraz tez by mi przeszkadzlo jak by od mojego faceta smierdzialo jak od starej popielniczki...

Gość szparek
Tam śmierdziało, te żółte paznokcie, i zęby normalnie miodzio.

nunca...jestes jedna z niewielu. Ktoś kto niepalił niepowinien sie tu wypowiadać na temat nałogu. To tak jak by ksiadz wiedzał jak sie zmienia pieluchu. Jakby mi kobieta robiła awanture o to czy popalam dostała by soczystego kopa w dupe.... za hipokryzje. Urzywek jest masa i na pewno by sie znalazł na nią jakiś haczyk. A ty zanet69ka, jak go kochasz to zainwestuj i kup mu plastry ( http://www.drolivia.pl/product/id/8673,niquitin-plastry-prezroczyste-21mg-24h-7-szt-i-stopien- ) bo na razie to bardziej mu przeszkadzasz niz pomagasz

Gość nunca
Dzięki za uznanie :) I w końcu ktoś przyznał mi rację.

Gość A PALENIE SZKODZI
ALE TU NIE O TO CHODZI! TYNKI ZE SCIAN SPADAJA, NASZEJ MILOSCI NIE ROZWALAJA! :-p

no ja bym tam wolala calowac sie z chlopakiem a nie z popielniczka... hie hie hie

Gość zanet69ka
Poznalam go jak palil, owszem pzrszkadzalo mi to ale mu tego nie zakazywalam, rzucil rok temu i zawsze mowil ze to dla mnie, ehe dzieki za takie cos. Nie chodzi mi o samo palenie papaierosów lecz o to ze mnie oklamuje i rzuca sie gdy sie go spytam czy palil BO czuje ten zapach! On sie wypiera i ja jestem ta zla! Znalazlam L&M superllight wiec nie jest takim zatwardzialym palaczem , ale po co ponownie wpadac w nalóg?

Gość kiełbasa jałowcowa
:(