Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olus811

po porodzie

Polecane posty

Gość olus811

Dziewczyny, mam pytanie, ile dni po porodzie TRZEBA zostać w szpitalu? Chodzi o to, że mam mamę biologiczną, której zależy na jak najszybszym wyjściu, o ile nic nie będzie się z nią działo niedobrego. Lekarz powiedział, ze żeby wyjść ze szpitala wcześniej musiałaby uciec, a wtedy zawiadamiają policję. Jak to jest trafiłam na jakiegoś cymbała lekarza, czy miał rację?

Gość kenap
moja siostra urodziła przez cesarke i za 4 dni była w domu,ja po naturalnym porodzie również w takim czasie

Gość jestem na nie
no przeciez na sile nikt nie bedzie jej trzymał, moze wyjsc na wlasne zyczenie w dowolnym czasie.

Gość kenap
a to tez prawda,przecież na własne życzenie jak jest ok każdy lekarz ją wypisze.

Gość joojoj
mnie trzymali 3 dni bo niemieli łóżek już wolnych

Gość olus811
Jak się dowiedziałam od lekarza, po porodzie nie am czegoś takiego jak wyjście na własne żądanie, jest zagrożenie krwotokiem okołoporodowym i pacjentka nie może opuścić go tak sobie. Może uciec, ale wtedy zawiadamia się policje, a dziewczynie bardzo zależy na jak najszybszym wyjściu. Dlatego zastanawiam się ile to może trać ten okres obowiązkowego pozostania w szpitalu, po jakim czasie można prosić o wypis. Może to zależy od lekarza i od tego czy dostanie....i ile....

Gość jjjjjoooooolllllkkkkkka
babki w szpitAlu na korytarzach leza bo w salach nie ma miejsc TO JEST DOPIERO PATOLOGIA !!!!!!!!!!!!!!!! ZJEBANA POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dobre i bez gadania.
Policje?!Ciekawe pod jakim zarzutem?Mam w dupie lekarzy i ich zgłoszenie na policje

Gość jhbjbb
up

Gość w moim przypadku
3- dni

Gość w dupach sie poprze3wracalo
trzy dni sie lezy i niech laska nie wydziwia to tylko dla jej dobra no i dobra jej dziecka :O w dupach sie poporzewracalo normalnie :O po co jej sie tak spieszy z tym wyjsciem???

Gość Ja urodziłam w niedzielę
wieczorem, we wtorek rano z dzieckiem byłam w domu. Bez żadnych ceregieli, lekarze stwierdzili,że szkoda czasu na leżenie :D