Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezankaaa

Jak myślicie?

Polecane posty

Gość kolezankaaa

Mam 18 lat i np na wakacjach chciałabym dorobic sobie jako niania. Bardzlo lubie dzieci i potrafie sie nimi zajmowac. Jak myślice czy jako kobiety majace dziecko zostawialybyscie je z dziewczyna która ma 18 lat?? Pytam bo nie wiem czy opłaca mi sie jakos oferowac skoro i tak nikt nie bedzie chcial dziecka zostawic z tak mloda osoba:(

Gość co to znaczy że
umiesz się opiekować? Co zrobisz jak sie dziecko zaksztusi, jak rozwali kolano, jak będzie wymiotowało lub wsadzi sobie do nosa coś?

Gość kolezankaaa
Jak takie cos sie stanie to bede sie starała mu pomóc. Tyle razy ile moja młodsza siostra juz rozbijala kolana i ja latalam z woda utleniona i plastrem i dmuchalam i mowiła, ze chwileczke popiecze i zaraz bedzie dobrze i tyle razy co moja kuzynka co ma dwa latka chciala cos wsadzic do buzi jak znalazła na dwyanie cos małego i ja jej zabierałam i mówiłam, ze bee bo to robak to tylko ja wiem:):)

popytaj sie znajomych .. mi sie wydaje ze juz gdzies Twoj post czytalam .. ze chcialabys miec dziecko ale no mniejsza z tym .. moim zdaniem jesli lubisz dzieci taka moja rada poszukaj oferty pewnie na studia jak sie wybierasz idz na pedagogike ,, wtedy mozesz poszukac pracy w urzedzie w tym kierunku

Gość kolezankaaa
Nie ja nie pislam na innym topiku o tym, ze chce byc w ciazy:):) Co do ciazy to chce poczekac jeszcze pare latek:)

Gość kolezankaaa
upu

Gość nie wiem jaki nick
ja osobiscie nie zostawilabym mojego dziecka z tak mloda osoba ktorej doswiadczenie jest prawie zadne, wolalabym zaplacic wiecej pani z referencjami.

ja zaczelam pracowac jako niania majac niespelna 17 lat....teraz mam 21 tez jestem mloda i pracuje jako niania....mozesz sprowbowac ale w polsce masz na to male szanse...za granica jest to rzecza naturalna dorabianie sobie w ten sposob przez nastolatki...