Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tośka

czy ktoś kupował w bon prix

Polecane posty

Witam, chciałam zapytac czy ktos kupował może ciuchy z katalogu bin prix, spodobało mi sie kilka ciuszków, ale nie wiem jak jest z ich jakością, a nie lubię kupowac byle czego. Z góry dziekuje za rady.

często kupujesz ubrania w internecie?? nie boisz się, że po przymierzeniu będą po prostu źle leżały?? (swoją drogą też ost. oglądałam ich katalog.. ale jakoś zamawianie ubrań przez internet do mnie nie przemawia..)

nie ale bon prix ma dokładnie opisaną rozmiarówkę, chodzi mi tylko o jakośc tych ubran, bo jak mam zapłacic np 70 zł za bluzkę a po pierwszym praniu wyrzucic ją do śmieci, to dzieki ale nie skorzystam

ja wolę Quelle, jakość bardzo dobra. z Bon Prixu zdarzyło mi się sporadycznie, raz byłam zadowolona, raz nie. zawsze można odesłać, traci się tylko to, co za paczkę. mnie się wydaje, że ryzykiem są najbardziej pierwsze zakupy, żeby się rozeznać w rozmiarach, później już ok, owszem czaserm możma się naciąć, ale dlatego można zwrócić bez problemu.

no właśnie z jakością to chyba przeciętnie, ani jakaś wspaniała ani też najgorsza.

wielkie dzieki, a naciąc sie mozna i w zwykłym sklepie. Jak wszedzie jeszcze raz dziekuje.

Gość a gdzie kupujecie te kosmetyki
Kiedyś zamówiłam sukienkę, bluzkę i bliźniak. Niby rozmiary dobrze opisane, kupiłam 36/38, bo taki noszę, a przyszły wielkie płachty. Musiałabym do tych ciuchów z 10 kg przytyć. Jakoś materiału też jest kiepska, to wszystko tylko ładnie na obrazku wyglada. Więcej zakupów tam nie zrobię

ja juz kupilam kilka ciuszkow i bylo roznie z jednych bylam zadowolona z innych nie ale jednak wiekszosc ok

Gość nieee polecam .........
nie polecam i to bardzo, juz kilka razy sie skusilam bo ladne byly zdjecia w katalogu a potem okazal sie kicz ze szok, szczerze nie polecam.............

Gość Kabitka17
Ja też tego nie polecam,zamówiłam sobie ostatnio bluzkę,normalny t-shirt i rozmiar s .Bluzeczka przyszłą a rozmiar to chyba L .Byłam w szoku.Lepiej na zakupy chodzić

Gość karolinka z ciechocinka
Ja jestem zadowolona. Zamówiłam parę rzeczy, materiał był przyjemny i nie zdeformował sie po praniu. Tylko z rozmiaram i faktycznie trzeba uważac, bo sa trochę wieksze niż odpowiedniki w sklepach.

Gość tam sa same szmatki sprzed
20 lat jak w Quelle-ciągle te same geby i ciuchy

Gość powiem tak Dziadostwo
Kupowałam chyba 3x w bon prix, za każdym razem świetne zdjęcie, ciuchy prezentowały się rewelacyjnie, a w rzeczywistości materiał beznadziejny, ciuchy wogóle rozmiarowo nie pasują, wszystkie za duże. Nie kupie tam już nigdy. Moje ogólne wrażenie to to, że szyją tam z jakiś najtańszych materiałów, no i te rozmiary, nigdy nie trafione, jak masz 40 to lepiej zamawić rozmiar lub dwa mniejsze, inaczej się w tym utopisz... NIE POLECAM W ŻADNYM WYPADKU!!!