Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nesanica

mam super CV i nikt nie mnie zaprasza na rozmowe, dlaczego?

Polecane posty

Gość nesanica

szukam pracy, glownie odpowiadam na ogloszenia, ktore firma wstawia na swoja strone internetowa. zazwyczaj wypelniam wszystkie kryteria! mam 23 lata i mysle, ze jak na moj wiek to mam sporo doswiadczen zawodowych, studia za granica, wolontariaty, kursy jezykowe, rozne organizacje, znam 4 jezyki obce (2 perfect, 1 dobrze i 1 na poziomie komunikatywnym). moje cv nie zawiera bledow, zostalo sprawdzone przez doswiadczone w tym osoby, list motywacyjny tez niby w porzadku... zalaczone zdjecia sa normalne; jedno ogolnej sylwetki, drugie z twarza i nikt sie nie odzywa! przykro mi i troche ciezko uwierzyc, ze jest az tyle lepszych ludzi...

Gość nesanica
nawet wy nie odpisujecie...

Gość nesanica
:(

Gość a jakie masz kierunek
? Bo ja kończyłem prywatne dzienne, ale finanse i pracę miałem po tygodniu bez doświadczenia, staży i wolontariatów. Tak więc Twój kierunek to zasadnicza kwestia :)

Gość nesanica
ja studiuje jezyki obce, a pracy szukam jako rezydent lub animator w hotelach za granica, wiec nic az tak ambitnego, tylko na lato tego potrzebuje by sobie dorobic

Gość xcdkkd
Może niespecjalnie chcą zatrudnić kogoś z Polski.

Gość nesanica
ale ja szukam przez polskie biura podrozy wiec raczej potrzebuja polakow. obecnie jestem w polsce

pisalas, ze studiujesz jezyki, jakie? znajac 2 obce mozesz bez problemu znalezc fajn prace za granica, dlaczego ograniczasz sie do polskich biur?

Gość nesanica
znam angielski+serbski/chorwacki, dodatkowe dwa to rosyjski i wloski. a ograniczam sie do polskich biur dlatego, ze teraz jestem w polsce a za dwa tygodnie wyjezdzam na stypendium do rosji - tam racze bedzie ciezko znalesc cokolwiek. nie stac mnie by jezdzic/latac na rozmowy do innych krajow, wiec opieram sie glownie na tym co mam po reka w chwili obecnej

Gość kijowo
остановите этот вздор