Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

gdzie w krakowie na basen z niemowlakiem

Polecane posty

nie chodzi mi o caly kurs tylko o jednorazowe wyjscie. Na wiekszosci basenów nie ma nawet jak przewinac przebrac takiego maluszka no i jest dosyc chlodno. Coreczka miala roczek i zmarzla w aqua parku. Znacie jakiś basen przystosowany dla maluszków?

tak, HERBEWO na kleparzu, w piatki daja cieplejsza wode i dzieciaczki sie kąpią ;) nazywa sie to oswajanie z wodą.

Gość Ciocia rybka
Ciocia Rybka basen w Szpitalu Rydygiera. Też w czwartki.

MaMani do Rygdgiera można jednorazowo. Możecie wejść mąż z Manią i ty z Kornelkiem. 20 zł od osoby. Tylko wcześniej trzeba zadzwonić i powiedzieć, że się będzie. Nie trzeba chodzić na każde zajęcia.

Gość jadzia...
ja chodze z moim roczniakiem na basen na os Kurdwanów, jest tam taki specjalny mniejszy basen z podgrzewana wodą, są przewijaki, łóżeczka turystyczne, wg mnie warunki super. Może wejśc jeden rodzic z dzieckiem, teoretycznie zajecia sa cykliczne ale nie ma tez problemy z wejsciem jednorazowym, zawsze mozesz powiedziec że na probe.

a ile kosztuje taki caly kurs jakbym chciala zapisac manie? i czy takie duze dzieci mozna zapisac na kurs dla maluszków?

Gość jadzia...
na kurdwanowskim basenie są rózne grupy dzieci od 3 miesiąca do kilku latek. jedne zajecia kosztują 25 zł, kurs trwa trzy miesiace ale ja np nie place nigdy z gory za caly kurs, koleżanki równiez, płace z reguły raz w miesiącu. jeśli bedziesz zaintersowana, podaje namiary do organizatorki, bardzo sympatyczna, wyptaj o sczególy Katarzyna Kucia- Czyszczoń tel 502 559 085 szkoła nazywa sie wodna akademia bobasa NEMO

jadzia dziekuje ci za namiary jeszcze sie zastanowie i popytam gdzies blizej bo ja jestem z krowodrzy wiec kurdwanów to 2 strona miasta.

musze tam jutro zadzwonic bo widze ze sa grupy wiekowe a chce zapytac czy mania z Nelkiem mogliby w tym samym czasie chodzic.

Gość Jacqueline86
Widziałam w wyszukiwarce zajęć i klubów sportowych FitPlanner, że jest jakiś basen dla mam z dziećmi - Lemon Fitness w Krakowie, link tu do basenów https://www.fitplanner.pl/basen/krakow :)

Gość gość
polecam basen AGH, w szatni rodzinnej są przewijaki, cieplutka woda, jacuzzi, duża przestrzeń.