Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kustra

rozjaśnienie włosów czarnych

Polecane posty

Gość Kustra

Mam pytanie, gdyz przeczytalam juz chyba wszystkie watki na temat rozjasniania wlosow czarnych, a nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie. Chodzi o to ze farbuje juz wlosy na czarno ok 4 lat. Teraz marzy mi sie kolor bordo. Wiec mam pytanie, czy rozjasnienie czarnych wlosow o 3-4 tony do sredniego brazu jest mozliwe zwyklym rozjasniaczem w domu? Nigdy nie chodze do fryzjera, sama sie obcinam i farbuje, wiec rozjasnienie tez chcialam zrobic sama. Po prostu czy wlosy sie nie spala po tym i nie wypadna.

no to musisz miec wlosy w super kondycji no i fryzure tez niczego sobie. hahaha :O

Gość Kustra
tak mam wlosy w dobrej kondycji, fryzure tez niczego sobie gdyz sama potrafie o nie bardzo dobrze zadbac

Gość dkkd
Zrobisz sobie masakrę na głowie.

Gość Kustra
dlaczego masakre? czytalam ze udaje sie zejsc az do blondu, wiec te 3-4 tony tez bez problemu

Gość ...skdsk.....
Siema wiec tak ja okolo miesiac temu pofarbowalam wlosy z prawie czarnego na blond i udalo mi sie nawet wyszly ladnie (samemu) ale nie wiem czy by pokryło gdybym inna nazwa farby to zrobila a ja zrobilam palette!! ona jest mocna slyszalam ale nie za tania wiec jeszcze tansza a takze mocna jest joanna!!

Gość fdfgfhfghfgh
idz lepiej do fryzjera bo ci w domu może zielony wyjść :D

Gość gieowefa
musisz zrobic dekoloryzacje specjalnym srodkiem a nie zwyklym rozjasniaczem, ja probowalam z mizernym skutkiem. Farbowanych tak nie rozjasnisz

Gość Kustra
ale może ktoś poda dokladniejsze informacje? jakies przezycia? ale nie rozjasniania do blondu, ale do brazu chociaz