Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zzaassttaannaawwiiaamm ssiięę

CO ZROBIC, BY WZBUDZIĆ W FACECIE NIEOKIEŁZNANE POŻĄDANIE??

Polecane posty

Gość Andy30___
Na mnie dziala jak magnes baaardzo krotkie mini i brak majteczek najlepiej w miejscu publicznym:)))

Gość napoic go herbatką
z lubczyku, moze...

Gość i can do that
z tym sie trzeba urodzic :P ja zawsze wzbudzam w facetach nieokielznane pozadanie ( nie chwalac sie:P ) nie wiem jak to sie dzieje, po prostu juz taka jestem .. wiec nie wiem co ci poradzic ;)

Gość blisko zaprzyjaźniona
zrób mu striptiz

wydzwania do mnie, piszemy na gg i starałam się naprowadzić go na rozmowy o tych sprawach ale twierdzi ze woli działać niż gadać tylko jakoś nie kwapi się by mnie zaprosić do domu, chodzimy do różnych miejsc, kino resteuracja, ale w tych sprawach narazie cisza chciałabym to zmienić a nie chce wyskoczyc z tekstem "wpadnij do mnie pragnę cię" bo na jaką ja wtedy wyjde :?

Gość cherbata z lubczyku...
dobre... ale może kup jakąś vagre czy coś w tym stylu i w tej resteuracji czy też kinie mu do napoju :D

Gość cherbata z lubczyku...
viagrę*

Gość babra kababra
ładnie się zrób (delikadny SEXOWNY makijaż, dotykaj go delikatnie patrz mu w oczy wogóle to wiesz co robić kobiety na ogół umieją uwodzić :)

co do makijażu i dotykania to ostatnio jak zaczęłam go delikatnie gładzić po dłoni i już miałam się do niego przysunąć a on wziął mnie za ręke i teks "oo czyżby nowy lakier?" i zaczął chichotać więc troche mnie to zbiło z tropu

Gość sie pytam powaznie
pewnie jest permanentnie niewyzyty i tlumienie emocji przeradza sie u niego w chichot.... rzuc sie moze na niego, moze to zadziala!:classic_cool: ...tylko tak perwersyjnie....🖐️

Gość hehehehee
to cię załatwił:P może to gej ?

Gość hehehehee
no jasne, że gej, jak o siebie dba, jest miły i spokojny to na 99% gej :P :D :)

Gość sie pytam powaznie
mowie wiec :o, pozadanie widocznie wzbudzilas juz i to zwierzęce wręcz tylko on sie kontroluje i stąd ten chichot...:classic_cool: Zamknij się z nim w jakiejś kanciapie i go zgwałć!:classic_cool: No! Dalej!

Gość sie pytam powaznie
to pokaż mu ramiączko od stanika albo podwiązkę.... :o

Gość hehehehee
ja proponuje żebyś mu jednak zrobiła gejtest!

Gość sie pytam powaznie

Gość hehehehee
no np taki gejtest : idź się z nim spotkać w niezapiętym staniku jak się będziesz z nim witala i powiedzmy sie do niego pzytulisz to powiedz coś w stylu "ups staniczek mi się rozpioł, możesz mi jakos pomóc" i wtedy poznasz po jego reakcji czy jest gejem jak jest to wtedy poprostu ci go zapnie bez komentowania i emocji i to bez problemu, jak nie jest gejem to będzie sie z tym zapinaniem męczył, jak to facet

Gość sie pytam powaznie
ej, powaga? to dziala?? bo "moj"to nawet slowo stan pomylil ze staniczkiem... to moze ja tez tak zrobie, co? 😭

Gość pipi l.
no ja się tez pytam , jak /? robię laskę -nic - za miękki ciągle .niby sie podnieca a jak co do czego to za miękki,,,,

hehe wydajesz mi się niezwykle doświadczony w sprawach gejów i fakt pomysły masz niezłe, ale ja pytam poważnie, jak w nim wywołać pożądanie, a ty jakieś \"gejtesty\" załóż sobie temat związany z gejami :P Ja ponowie pytanie o sposoby zachęcania facetów do tych spraw: Faceci co was kręci? Kobiety jak staracie się podniecić waszych facetów?