Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutneeeeeeeeeee

mam dola czy moze mnie cos gorszego spotkac?

Polecane posty

Gość smutneeeeeeeeeee

mam 25lat i facet w ktorym sie zakochalam olal mnie dla innej przez to zaczelam brac leki na uspokojenie rzucilam prace aby ich nie widziec nie mam teraz pracy..szukam ale bez skutku zalamana jestem studiuje zaocznie i niedlugo nie bede miec za co placic czesnego:( na dodatek za pare mc tzn wiosna brat siew yprowadza do dziewczyny a ja zostane sama w mieszkaniu ktore wymaga remontu i nie wiem jak sie utrzymam mam takiego dola zze szok:( czemu ja mam pecha?

Gość izaraaaaaaaaaaa
tez mam doła przez faceta..wiec Cie nie pociesze:-(niestety

Gość a ja mam 28
nie masz pecha, to chwilowy zyciowy zakret. trzeba spojrzec z wiksza wiara w przyszłosc. gdy znajdziesz prace czesc wieksza kłopotów sie rozwoaze. skup sie na szukaniu paracy. kasa moze szczescia nie daje ale umila czas i rozwiazuje duzo klopotów

Gość smutneeeeeeeeeee
mieszkanie jest w tragicznym stanie trzeba wlozyc z remont ok 20000 a teraz jak zostane sama nie wiem jak sobie poradze:O zalamana jestem w dodatku miesiace mijaja a ja ciagle mysle o tamtym facecie:(

Gość kuba burski
moj facet tez mnie olał :(

Gość a ja mam 28
nie mysl o tym patałachu bo to ci odbiera siły a waniejsze jest twoje zycie i jego jakosc. wez zacznij szukac pracy, zajmij sie nia i zarabianiem i urzadzaniem mieszkania...to jest wazniejsze niz myslenie o jakim dziadydze...

Gość smutneeeeeeeeeee
zrodziny juz strilam bardzo bliska mi osobe:( jestem zalamana a najgorsze te ciagle mysle o tym facecie on sie wietnie bawi z inna:( aja sie zadreczam no i brak pracy mnie dobija juz nie weim co robic ze soba

Gość Daleko mam do Wawy
nie mogłazrobić nic głupszego niż rzucić pracę przez debila...sorry tak myslę

Gość kuba burski
:( :( :( :( :( :(

Gość smutneeeeeeeeeee
ciagle musze brac cos na uspokojenie bo inaczej nic nie moge jesc z newrow mam odruchy wymiotne:O

Gość smutneeeeeeeeeee
ta praca byla w innym miescie pojechalam tam za praca rzucialam ja bo nie moglam na nich patzrec zaraz wymiotywalam:( trzeslam sie z nerwow :( wiem ze to glupie ale tak bylo wolalam sie ussunac zeby nie widziec

Gość ciekawskaaaaaaaaa
a czemu na sie spieszyc? byle jaka bleeeee

Gość a ja mam 28
to teraz jak juz ich nie widzisz to tez nie mysl i szukaj pracy..praca najlepsza na kaca i problemy sercowe

Gość cyniczny smutek
jak mi przykro :P

Gość cyniczny smutek
tak jak wszystkim tutaj,aj aj - co za problem ,a moze powspółczuć ?

Gość smutneeeeeeeeeee
santi :(:(

Gość dzwoneczekkk

Gość dzwoneczekkk
Kochaniutka! nie ma czym się martwić , to pewnie nie pierwszy i nie ostatni życiowy \'\'kryzys\'\' w Twoim życiu! Ale głowa do góry słońce- myśl pozytywanie! znajdziesz parcę,a co z tym idzie wyremontujesz sobie miekszanie, wiosna nie długo ,i pół światu tego kwiatu,więc nie zadręczaj się tym kuta***em...Nie jest wart Ciebie! Życie jest pełne takich małych zalamań,ale żeby docenić szczęście w życiu trzeba przejśc własnie pare takich bolesnych etapów... Buźka!

Kochana! jezeli widzisz ciemnosc Twoj problem polega na tym ze stoisz jedynie tylem do slonca:) znajdziesz prace i duzo lepszego faceta ktory bedzie szalal za Toba jak nikt inny dla ktorego bedziesz jedyna najcudowniejsza najpiekniejsza:)....wyremontujesz mieszkanie i zyc nie umierac:) poza tym mieszkanie bedzie Twoje juz na zawsze czy to nie cudowne?? pomysl o tym tak bedziesz miala wlasne M! powodzenia!