Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo we mnie jest seks

FACECI Z MALYMI FIUTAMI nie powinni istniec!

Polecane posty

Gość najważniejsze
też miałam taką sytuację. nie poszłam z nim więcej do łóżka bo po co...

Gość Wstrzasniety
Jakby co to pozostaje noga - powinno wystarczyc

Najwazniejsze- taki facet to nawet cie nie pociaga! to tak jakbys szla do lozka z workiem kartofli! czemu mi sie to przytrafilo? do tej pory zawsze mialam faceta z porzadnym fiutem a tu taki niefart! A ty jarek nie szczerz sie bo ciebie to tez dotyczy!

Gość płaskie baby..........
Z MALYMI CYCKAMI nie powinni istniec!

Gość a moje kochanie jest idealne
No... jeżeli Twoich kochanków tylko duży penis różnił od worka kartofli to faktycznie współczuję. I widzisz... teraz zaczynam rozumieć Twój punkt widzenia :P

Gość najważniejsze
to może teraz docenisz wartość PRAWDZIWEGO fiuta, ja doceniam co dzień. nie mogłabym kochać się nie czując nic w sobie. czułabym się jak idiotka-wykonująca dziwne niepotrzebne ruchy...

Ostatnio kochalam sie koniem- nawet nie wiecie jaka to przyjemnosc poczuc takiego penisa w sobie!

Nie mam pochwy jak wiadro! Ona jest rozciagliwa i to chyba normalne ze mieszcza mi sie tam dwa glosniki do wiezy Panasonic!

PODSZYW! Cala wieza mi wchodzi!

Podszywacze z malymi fiutkami wasza frustracja wam tu nic nie pomoze i nie zmienicie juz nautry chyba ze sobie dokupicie i wszyjecie wiekszego gumowego... Najwazniejsze- masz racje bo jak tu sie kochac z takim facetem, mam sie ruszac we wszystkie strony, udawac jak mi to jest dobrze, moze nawet pojekiwac a niby po co mam to robic i czuc sie smiesznie bo nic nie czuje..

Gość Mooonnka Moor
Rozumiem ze tylko fiut sie dla Ciebie liczy tak? Moj facet ma 14 cm i CALKOWICIE mnie zaspokoja. Naprawde nie wiem jak musisz miec rozepchana cipe ze tylko (jak to sama napisalas) wor ziemniakow jest cie wstanie zaspokoi. Zal mi ciebie

Gość Pau Pau Pau Paulina
Nie no naprawde dziewczyny zalamujecie mnie. Moj facet tez nie ma jakiegos wielkiego ale to chyba nie jest najwazniejsze?

Gość Sina z wscieklosci
17:43 [zgłoś do usunięcia] Bo we mnie jest seks Kobiety wiadra- to chyba jakas zmyslona historia przez mikrokutasowych facetow.. Przydazyla mi sie historia niezbyt ciekawa, bo poznalam super goscia, ladny, inteligentny i no wlasnie- okazuje sie ze nalezy do gatunku tych mikrokutaskowych... A moze te tzw. "mikrokutasy" to zmyslona historia przez kobiety " z cipami jak wiadra"?

Gość hahahahahahahaaaaaaaaaaaa
ostatnio znalazłam opakowanie po prezerwatywie i pisało ze to na 42 cm . !! masakra . !

Gość ja Cie rozumiem321456
Rozumiem Cię założycielko tematu ! Moja dziewczyna jest taka sama jak Ty > Ja byłem jej pierwszym (20cm dł 15,3 obw) no i teraz coś innego wydaje się jej śmieszne i ma fetysz na duże ! Poznaliśmy się jako nastolatkowie i rozstaliśmy . Teraz obydwoje po nieudanych zwiążkach zrozumieliśmy że nasza seksualność jest na takim samym i bardzo wysokim poziomie i pod tym względem pasujemy do siebie ! SPRAWA WYGLĄDA TAK TEŻ ŻE MAŁE KUTASY WIZUALNIE ,PRAGNIENIOWO I W DZIAŁANIU nie sprawiają jej przyjemności . Ty masz tak samo uwielbiasz czuć duży sprzęt w sobie . Każda kobieta jest inna i innych wymiarów potrzebuje do szczęścia

Gość a ja mam normalnego
iiii nie uważam, żeby faceci z małymi powinni mieć z tego powodu problemy. Jeżeli zaś kobietom za mało, to niech poproszą swoich kochanków, żeby zaspokajali ich np nogami- tak jak sie wkłada noge do skarpety. Założe sie, że później też byłoby jęczenie na forach, że to ZA MAŁO. No cóż, ale kiedyś średnica będzie za mała nawet na butle acetylenową i panie zaczną pękać na pół :D

Gość Sina z wscieklosci
Mialam sie nie wypowiadac ale jak czytam jakie KRETYNSTWA pisze zalozycielka tego tematu to mnie krew zalewa Mam meza ktory jest posiadaczem MALEGO fiuta. Za to potrafi nim wyczyniac takie cuda ze ZA NIC nie zamienilabym go na cos wiekszego- nawet o cm. Musisz mec naprawde strasznie rozjechana/rozklapciana cipe ze nie czujesz tzw "malego fiuta". "moj nowy facet ktoreym bylam zachwycona bo ladny, zadbany, poczucie humoru, delikatny do tego minety itp ale co z tego jak fiuta jego nie czuje! ma krotka sznurowke i cienka fuj ! a mogloby byc tak dobrze"- gratuluje podejscia do zycia. Nie roznisz sie niczym od dziwki. One leca na kase- ty na duzego kutasa. Jestes przedstawicielka typowo polskiej blachary. Zobaczysz ze kiedys sie zakochasz a facet powie "nie dziekuje- masz pizde szersza niz dzwon Zygmunta"

Hmm, nie będę negować tego, co pisze założycielka, bo fakt, mały penis, którego się nie czuje, naprawdę nie sprawi nam, kobietom przyjemności, i żeby nie wiem jak facet się staral, w sensie technicznym, to to na nic. Jeszcze na misjonarza, w odpowiedniej pozycji jakoś-jakoś, ale od tyłu, gdy się takiego maleństwa w ogóle nie czuje i wyślizguje się to-to - zero orgazmu. Ale jest jeszcze coś takiego jak MIŁOŚĆ... I mimo wszystko wolę mojego obecnego z małym, którego kocham, niż tych wcześniejszych dobrze wyposażonych.

Haha ale sie usmialam! no wy to macie podejscie ludzie- rozpychanie noga, epitety typu cipa jak dzwon zygmunta haha dobre!

Ludzie przestanmy sie oszukiwac! te kobiety ktore sa opriskliwe i mnie obrazaja to frustratki ktore za nic na swiecie nie chca sie przyznac ze maly fiut to tyle co nic ale nic im sie nie trafilo lepszego ...ot cala prawda. Bo duzy penis to symbol meskosci i kazdy o tym wie. Tak jak mowi sie ze uroda to nie wszystko ale liczy sie i to sie duzo liczy. Ladne osoby sa mile widziane, latwiej im znalezsc prace itp a brzydcy mowia ze liczy sie wnetrze i tym podobne bzdury. Liczy sie oczywisice ale nie mozna sie oklamywac i zaprzeczac ze duzy penis i uroda to podstawa w dzisiejszym swiecie.

Nie zwracam na te prostackie teksty ludzi ktorzy oporcz swojej prymitywnosci nie potrafia niczego innego okazac. Glupio wam glupki ze macie male fity i dlatego ta cala agresja! A ja wam powtarzam- duzy penis to SYMBOL MESKOSCI i waszymi glupimi tekstami tego nie zmienicie.

Gość rozumiem Cie 646464646
Daj namiar to Ci poaze swoje 20 cm

Gość Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Widac ze argumenty tych kobiet ktore twierdza inaczej cie nie przekonuja- widac ze jestes teepa suka i tyle. Idac twoim tokiem rozumowania rozepchana cipa to symbol kobiecosci. Idz dalej dawac i tyle

Gość Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja też mam rozjechaną dupę, ale pokornie przyjmuje to, co tatuś ma mi do zaoferowania. Bez wybrzydzania i wstrętów :)

Gość kupa mięci

Skad u was tyle wulgarnosci i nietolerancji? przeciez to jest oczywiste ze jednak duzy penis rozni sie tego od malego. Mimo ze rozumiem ze jesli dwoje ludzi sie kocha i jesli seks nie ma az tak wielkiego znaczenia to maly penis nie jest przeszkoda.

Gość Monna Lizza
\"Nie zwracam na te prostackie teksty ludzi ktorzy oporcz swojej prymitywnosci nie potrafia niczego innego okazac.\" To ty jestes prymitywna bo nie rozumiesz ze ktos moze miec inne zdanie i ze procz SEXU liczy sie tez MILOSC \"Glupio wam glupki ze macie male fity i dlatego ta cala agresja!\" Zkad ty kretynko wiesz kto ma jakiego fiuta? \"A ja wam powtarzam- duzy penis to SYMBOL MESKOSCI i waszymi glupimi tekstami tego nie zmienicie.\" A ja ci powtarzam- jestes dziwka i nic tego nie zmieni. Masz WIADRO zamiast pizdy- jak mi przykro ze jestes tylko worem na sperme. jezeli duzy kutas daje ci tyle przyjemnosci to czemu jeszcze nia masz faceta z duzym- bos zwykly zlew na sperme i tyle POZDRAWIAM!

troche rzetelności. 20 cm to mają murzyni w afryce i to niektórzy ja mam 16, maxxxxx 17 ale to max i grubość chyba 4 lub 4,5 i uważam że jest mega