Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patryk100

Przybywam z Przyszłości

Polecane posty

Cześć. Wiele osób w naszych czasach podróżuje w czasie. Ja jestem doktorem z Polski.Przybywam z roku 2898. Chcieliśmy zbadać wasze reakcje jak zareagujecie jak ktoś przybywa z przyszłości

W roku 2898 na porządku dziennym będą latające samochody.W muzeach będzie komputer a w nim wirtualny człowiek który pomoże i opiszę wszystko o co go zapytasz związane z muzeum i historią. POmysł zaczerpnięto z bardzo starego ze słabymi efektami dawnych wieków filmu Wechikuł czasu z 2003 albo 2002 roku.

Rozumiem że wasze reakcje nie są pozytywne.Ale jak wyjaśnicie że nie jestem z przyszłości ? paradoks czasopstrzeszeni z roku 2101 wyjaśnia iż ludzie z waszego wieku nie mają tak wykształconych mózgów jak my.

W Polsce wieża w kształcie Orlego Skrzydła jest wspaniała.Jednak jest obecnie najmiejsza w Polse. W Polsce istnieje wiele wysokich wieżowców sięgających 2000 metrów i więcej. To jednak mało w porównaniu do amerykańskich. Gaz i inne surowce 200 lat temu się wyczerpały więc korzystamy z naturalnej energi i odbudowujemy naturę.

W naszych czasach obalono wiele mitów dotyczących kosmitów itd. Istoty nadprzyrodzone istnieją.Wiele ras wyższych i inteligentnych żyje we wszechświecie. Obecnie na marsie i księżycu są rezydencje mieszkalne.Zasadzono tam rośliny drzewa wmpompowano wodę dzięki której istnieje tam życie.

Temperatura Ziemi W lato 38 stopni dziennie w nocy 4 do 8 stopni W jesień 15-20 stopni w nocy 2-3 w zimę 10 stopni dodatnich bądź -9 lub -8 a w nocy -10 Temperatura się zbytnio nie zmieniła od czasów (2000-2100) ponieważ wykorzystujemy energię jako wodę wiatr oraz wpuszczamy siarkę do atmosfery która obniża temperatur.

Gość henk1
Właśnie ukradłem łapiduchom kaftan z jednym rekawem bo widzę,że się przyda!!!!

Niedługo wracam do mojego czasu.W tych casach jest bardzo prymitywnie niczym w epoce kamienia. Nasza epoka jest wspaniała roboty wykonują za nas pracę. kompitery działają na każde nasze słowo nie ma myszki ani klawiatury.

Gość henk1
Pomóżcie mi go złapać Ludzie ,bo się wymknie.

Gość henk1
Ale widzę,że z jego czasu nie dojechał nikt na forum tylko ten Patryk.Czyżby tam była taka bieda .My to możemy jeszcze popędzać maluchem i jest nas miliony.A może tam się nie rozmnażają? bo my to jak króliki. Pomóżcie mi go złapać!!!