Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate 35 i

Dlaczego niektórzy mają szczęście w życiu a inni nie?

Polecane posty

Gość Kate 35 i

Nie chodzi mi tylko o to, że sami budujemy naszą przyszłość. Sami pracujemy na nasze lepsze wykształcenie, lepsze kontakty z ludźmi. Dlaczego niektórym ludziom wszystko przychodzi jakby łatwiej...? Najpierw pomagają rodzice, potem znajdzie się dobry, opiekuńczy mąż... Też widzicie takich ludzi wokoło?

Przyczyna-skutek A jaśniej: bo MAJĄ takich rodziców bo poznali AKURAT takiego faceta.

Gość Lenkkka
Kati, nie ma ludzi, ktorym zawsze i wszedzie tylko i wylacznie sie powodzi, jak i nie ma ludzi, ktorym zawsze i wszedie jest pod gorke. W zyciu roznie bywa, raz lepiej, raz gorzej. Masz najwyrazniej dola i wsystko widzisz w czarnych barwach. Ale to minie i znowu bedzie ok:)

Gość Kate 35 i
No właśnie mam wrażenie, że od bardzo dawna nic dobrego mnie nie spotkało. Zastanawiam się co jeszcze złego może mnie spotkać.

Gość Odpowiadam tylko raz
A ja zgadzam sią z teorią Kate. Jedni mają łatwiejsze życie, co nie znaczy że problemy ich omijają, mają je ale łatwo im przychodzi uporanie się z nimi. A niektórzy mają trudne życie, zawsze pod górkę. Ja niestety należę do tych drugich.

Gość Lenkkka
Zmien sposob myslenia i zacznij sie zastanawiac, co w najblizszym czasie spotka Ci dobrego:)

Gość Kate 35 i
Co dobrego? Zima, mróz, zwolnienia w pracy- może i mnie, znowu walentynki, zdjęcia szczęśliwych koleżanek na nk... Ta zima w końcu musi minąć;)

Gość Lenkkka
Pewnie, ze minie i bedzie cieplo:) Lubie wiosne, lubie patrzec, jak rosnie trwa, kwitna paki i swieci slonce:):):)

Gość Kate 35 i
Dzięki za miłe słowo. Spróbuję tak myśleć.