Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanta fox fox

CZY TO DOBRY POMYSL ??????

Polecane posty

Gość samanta fox fox

Niedlugo Walentynki (kurcze nie lubie takich swiat,bo nigdy nie wiem co kupic mojemu ukochanemu).Razem z moim facetem postanowilismy,ze jedziemy do hotelu.Wiecie-swiece,wspolna kapiel,winko,ew.szampan.Wczesniej jedziemy na kolacje.Oprocz tego postanowilismy,ze damy sobie jakis maly drobiazdzek,cos tak symbolicznie.Jak myslicie,czy to dobry pomysl?Z tym hotelem?Kolacja?A co moge za drobiazdzek kupic?Oboje mamy 21 lat,myslalam nad mala maskotka z serduszkiem,takie cos symboliczne i zarazem slodkie wg mnie :) Czy wypada chlopakowi cos takiego dac??A moze macie jakis inny pomysl?

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhh
facetowi misia??????? pogieło Cie?????????????????

Gość samanta fox fox
Heh,to ze jade z moim facetem do hotelu,wcale nie musi oznaczac,ze lubie czuc sie jak kurwa ;] Po prostu u siebie w domu nie mamy warunkow(rodzice),a chcemy spedzic taki super wieczorek :P . A dlaczego mis nie pasuje?Chodzilo mi o takiego malenkiego z serduszkiem.To co innego moge kupic :/ ??Facet to nie ma problemu wrr.

Gość Tylko nie maskotka
To, że Tobie się podoba maskotka, nie znaczy, że i on bedzie zadowolony. Kiepski pomysł, na pewno się usmiechnie w podziękowaniu, ale zadowolony to raczej nie będzie. I bajki o tym, że jak kocha to sie ucieszy z czegokolwiek, włóż lepiej do śmietnika. Jak drobiazg dla faceta to nic w stylu damskim, w końcu to prezent dla niego. Skoro to ma być drobiazg "niedrogi" to wg mnie lepszy byłby jakiś T-shirt z niecodziennym napisem lub obrazkiem albo Wasze wspólne zdjecie w zajebiaszczej ramie (mało który facet sam coś takiego zrobi). Poświęć lepiej jeden dzień i przejdź się po sklepach w poszukwianiu czegoś dla "niego". Facetów cieszą bardziej praktyczne prezenty - pamiętaj ! :-)

Gość Tylko nie maskotka
No. Wspólne zdjęcie w ramce w kształcie serca (jak już tak chcesz ten element wpasować)

Gość samanta fox fox
Hmmm,ten pomysl ze wspolnym zdjeciem w ramce podoba mi sie najbardziej.Postawi sobie na biurku i bedzie ok :).Faktycznie,maskotka to kiepski pomysl ;/ A najgorsze jest to ,ze ich wlasnie najwiecej jest teraz w sklepach z serduszkami i dlatego tak o tym pomyslalam ,a bokserki dostal juz rok temu ,poza tym dostaje je ode mnie tak bez okazji.

Gość Tylko nie maskotka
On sam czegoś tagiego sobie nie kupi ani nie zrobi. Tylko byle by nie było jakieś przesłodzone to serce. Dopasuj to wizualnie do jego pokoju, niech to wygląda jak dla faceta a nie nastolatki. Pozdrawiam i udanej zabawy życzę

Gość samanta fox fox
Dzieki wielkie :) Tak zrobie .