Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluniaaaaaaaaaaaaaa

czym sie rozni seks z mlodym facetem od seksu ze starszym facetem

Polecane posty

Gość 43latkaaa
Monis088 bo jest mnnostwo kobiet młodych ktore sa super w łózku. Jakbym broniła tylko dojrzałosci to wyszło by ,ze za moiich młodych lat byłam keipska w łozku,a tak nie było:-)

43latkaaa Szkoda, że pani doświadczona po 40stce zamilkła po moim pytaniu. Jak widać, jest malo doświadczona, a chciała tylko stworzyć takie pozory o sobie, bo trudno jej odpowiedzieć na proste pytanie. :P

Gość mysliciel42
ciekawa dyskysja ale nie prowadzaca do niczego...aktywnosc seksualna jest sprawa indywidualna..ja jestem bardziej aktywny seksualnie i otwarty niz wtedy gdy mialem 20 lat...wtedy to byl jakis sport, zaliczanie na ilosc..tacy juz sa mlodzi faceci a starsi moze bardziej zmeczeni praca i wszystkim dookola. Mlodzi leza bykiem w domu i nic nie robia poza mysleniem o seksie i imprezach i siedzeniem przy komputerze wiec maja chyba i wiecej sily wieczorem zeby dogodzic starszym paniom

Być może na taką trafisz i wtedy nam tu o niej napiszesz i zmienisz zdanie o nastolatkach monisia ja juz trafiłem :) na pewna goraco temperamentna i nie zamierzam tego zmieniac .... Zaznacze tylko ze jest przed 30 -tka :) Młodsza ode mnie :)

Gość mysliciel42
i jak ci malolaci beda tak nam dogryzac to w koncu my starsi pokazemy tym mlodym jurnym samcom kto tak naprawde jest bardziej doswiadczony i lepszy w lozku..bo to czasami tylko kwestia checi i poswiecenia

Gość dojrzala juz
monisia008 "Czytam, czytam te Twoje wypociny i śmiem twierdzić, że mówienie zbyt wcześnie hop nie popłaca." nie rozumiem niestety co masz na mysli:P "A co jest niezdrowe w takim seksie? Może fajnie połączyć temaperament z doświadczeniem. Chociaż nie, co ja piszę, młodzi nie mają temperamentu, jak tu piszecie" Dla mnie 20latek to jeszcze dziecko !!! Nie napisalam,ze mlodzi nie maja temperamentu,wrecz przeciwnie,znow nie doczytalas.

dojrzala juz Wzajemnie. Więc nie doczytałyśmy się obie, a więc gadka niepotrzebna.

Gość 36 latka
mysliciel42- Mam nadzieję, że nie poczułes sie urazony, może to prawda co piszesz, a może po prostu chodzi tutaj tylko tylko o porzadanie, albo sie go czuje do kogos albo nie. Może moje złe doswiadczenie z mlodości sprawiły że wybierałam młodszych partnerów, męża tez miałam młodszego i super sie rozumielismy w tych sprawach.

Gość kamiliada
brat niedzwiedz a ty jestes facet czy kobieta?? Bo nick jak facet a treść jak kobieta. Już zdurniałam.

Gość 36 latka
Mówią , że seks w związku to nie wszystko ale... dla mnie jest bardzo wazny i teraz mam dylemat, bo poznałam świetnego faceta , ma właśnie 42 lata, jest super kumplem i kompanem na rózne wypady, akceptuje moje dzieci, jest dla mnie przyjacielem , zawsze moge na niego liczyć ale... nie umiem sie jakos do niego zblizyc fizycznie a on bardzo tego chce, widze , że zalezy mu na mnie a ja wciąz trzymam go na dystans, bo mnie jakos nie rajcuje. Nie wiem dlaczego. Może powinnam sie zdecydować na seks z nim i wiedziałabym co dalej. Jeśli jednak mi nie spasuje to wiem, że cała nasza znajomośc sie wtedy posypie....

to chyba nie poczytałaś wszystkiego, a raczej większości.

Gość fiufiufifuifufiufifufifufiufif
seks ze straszym facetem jest najlpeszy-facet ma doswiadczenie i wie jak dogodzic kobiecie.takie orgazmy mialam tylko z tym jednym moim ukochanym starszym o 20 lat i mam nadzieje ze tak zostanie do konca zycia ...

Ja orgazm mam tylko z jednym facetem, obecnym. Jest wspaniały. Żaden nie umiał zrobić nawet minety głupiej, a co dopiero doprowadzić do orgazmu podczas seksu. A myślałam, że nigdy się nie dowiem jak to jest :P.

brat niedzwiedz a ty jestes facet czy kobieta?? Bo nick jak facet a treść jak kobieta. Już zdurniałam kamiliada jestem rasowa 18-tka z wybujałym temperamentem :P:P:P ps.gdzie zauwazyłas tresci kobiece :P ?

Gość kamiliada
niedzwiadku no nijak mi do faceta nie pasujesz :)

kamiliada Ciekawe to co napisałaś, chociaż nie dotyczy mnie. A co Ci w nim nie pasuje? :P. Fajnie, fajnie, a ja jestem kobietą, czy bardziej facetem?

Gość kamiliada
no własnie o tym mowie monis, że nick to iluzja. Bo niedzwiedz ma myślenie kobiety tyle tylko, że robi końcówki -łem

kamiliada No ale uzasadnij to co piszesz, bo np. ja nie zauważyłam tego myślenia kobiecego i jestem ciekawa.

Gość mysliciel42
"36 latka" mam tyle samo lat i powiem Ci ze powinnas sprobowac bo faceci w naszym wieku to "prawdziwi kochankowie" dojrzali i fizycznie i emocjonalnie i naprawde rozumieja prawdziwe kobiety

Gość mysliciel42
i nie poczulem sie urazony tylko fakt gloryfikowania mlodych 20 letnich mezczyzn tylko dlatego ze moga dluzej jest dla mnie troche dziwny bo zawsze myslalem ze dojrzale kobiety szukaj w u facetow czegos wiecej niz dobrego albo wyuzdanego seksu

Gość mysliciel42
znam duzo mlodych kobiet i niektore nawet lecialy na mnie ale przerazala mnie zawsze przepasc intelektualna i pokoleniowa. Zycie to nie tylko lozko, zwiazek powinien opierac sie tez na innych plaszczyznach a trudno znalezc wspolne pozrozumienie we wszystkim z kims kto jest 15 lat mlodszy. Jezeli chodzi tylko o seks to Ok...mlodzi moga byc super kochankami ale pozniej trzeba jeszcze zyc razem kazdego dnia i tu widze problemy

Gość kamiliada
nie umiem uzasadnić monis no zwyczajnie jak czytam to co pisał niedzwiedz (głównie w innych tematach na tym forum) od samego poczatku pasowało mi to do kobiety. Zwyczajnie inny tok myślenia ma mezczyzna a inny kobieta. Tak jakby się rozmawiało z koietą, ale zmyłka są te końcówki -łem. No moze niedzwiedz jest zwyczajnie malo męski :)

niedzwiadku no nijak mi do faceta nie pasujes kamiliada bo wole starsza i doswiadczona w łozku niz jedrna 18-tke ? :P

Gość mysliciel42
temat topiku to seks wiec wszystko jest OK....aha! jeszcze jest ta milosc, bez ktorej kobiety nie moga zyc. Jezeli sa uczucia to seks zawsze bedzie czyms wspanialym bez wzgledu na wiek

Gość doświadczona po 40
Moniś Pani doświadczona ma tez co innego do roboty a nie cały czas sledzić ten temat. Jakie było ;pytanie? Wymagania? Czułość, delikatność, namiętność, wyrafinowane pieszczoty całego ciała, masaże, oczywiście dobrze zrobiony oral w obie strony, bardzo lubię różne gażety nie wyobrażam sobie żeby facet nie chciał tego i urozmaicenie, otwartość na nowości, bezpruderyjność..

Monis088 No ale uzasadnij to co piszesz, bo np. ja nie zauważyłam tego myślenia kobiecego i jestem ciekawa. tez jestem ciekaw ????????????? moze kamiliada cos wiecej napisze :) ?

Gość mysliciel42
"doswiadczona 40" niezla jestes i napewno twoj facet musi niezle sie nagimnastykowac w lozku..teraz zaczynam rozumiec dlaczego wolicie 20-letnich facetow