Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluniaaaaaaaaaaaaaa

czym sie rozni seks z mlodym facetem od seksu ze starszym facetem

Polecane posty

do monis Za to jakbyś ty była inteligentna, to byś wyczuła w mej odpowiedzi sarkazm. Czyli wiesz, ironizowałam, chociaż pewnie nie wiesz o co chodzi. Generalnie pytałam się o wymagania w łóżku, a gadka sprowadziła się do inteligencji :D. Jeszcze nick zmienia, żeby znależć wymyślonych sojuszników :P. Miłego dnia, wszystkim.

Gość witam pięknie
różni się tym... czy ty chętniej rozłożysz nogi przed młodszym czy przed starszym... czy będziesz oceniała po ewentualnych uczuciach czy samochodzie i kasie...

Gość doświadczona po 40
Monis jak cos piszę to znaczy że wiem. Znam ta Panią z innych topików na których chwaliła się że ma mnóstwo młodych kochanków mimo że ma męża. Dlatego napisłąm że sie puszcza i że wtedy trudno o jakąś bliskość.

Gość a ja to jestem zdania
że tym samym, czym jazda nowiutkim samochodem od jazdy starym autem:-) Stare trochę za wolne, nowe... aż za szybkie;-)

Gość do monis
Doskonale wiem co autor/ty/mial na mysli,mimo ze glupia wyjatkowo jestem:-o,szkoda,ze nie zrozumialas.

Gość 43latkaaa
doświadczona po 40 :-) smieszysz mnie kobieto:-) Dla mnie wszystko jest wazne wraz z technika :-) Co do puszczania,wg Ciebie i niektorych sie puszczam,OK.ale ja tak nei uwazam,ja po prostu lubie urozmaicenie nie tylko w pieszczotach i technice ale tazke w zmienie partnerow.

Gość 43latkaaa
I w ogole smeisza mnei wszyskie osoby ktore uwazaja sie za tak doswiadczone:-) Ja zawsze mowie,ze doswiadczona jest dziwka na emeryturze i to dziwka ktora miała wziecie.Ona to mzoe duzo powiedziec na temat facetow.

Gość 43latkaaa
doświadczona po 40 i bez bliskosci uczuciowej mozna mieć wspaniały seks.Nie trzeba kochac aby przezywac rozkosz.Wystarczy pożadzac partnera.

Gość wiosenna rosa
różni się tym że na widok starca kobiecie sie wszystkiego odechciewa :O tak na serio oczywiście że z młodym jest lepiej. są bardziej doświadczeni niz ci starsi. no iciało mają ładniejsze. facet po 45 roku zycia już traci na atrakcyjności.

Gość doświadczona po 40
Brat niedźwiedź nie wiem za bardzo o co ci chodzi. Ci Panowie akurat sa wyjątkowo starzy i mało atrakcyjni. Ja bym ich nie tknęła mimo moich 44 lat ale.... kazda potwora ... itd...

z młodszymi facetami nie miałam do czynienia;) ale byłam i z rówieśnikiem jak i z facetem starszym o 10lat i... gdybym miała coś wybierać to 1000 razy tego starszego!;) pod każdym wzgłędem:P

doswiadczona to sa przykłady na teze mojej poprzedniczki na tym topie odnosnie tych słow :D "różni się tym że na widok starca kobiecie sie wszystkiego odechciewa tak na serio oczywiście że z młodym jest lepiej"

Gość ...DOJRZAŁA
pisze się przez RZ , nie przez Ż, ciekawe która by chciała takiego matołka, bo ja NIE.

Gość marcia c.
Nie lubię młodych facetów!!

Gość starsza o 15 wiosen
a ja twierdzę że mlodsi sa lepsi,rzecz w tym w jakim sa wieku (20-30)to wazne,miałam sporo partnerów ale zawsze bylo mi dobrze z mlodszymi, równolatkowie mi nie odpowiadaja, stwierdzam że sa leniwi i mysla tylko o sobie, mlodszy facet przy starszej partnerce robi wszystko by bylo jeje dobrze,boi sie tego że się nie sprawdzi więc stara się podwójnie ją zaspokoic, mój jest mlodszy o 15 lat, fakt wszystko zalezy od doborów temperamentu a tego akurat mam nadmiar,młodszy jest zawsze w gotowości i to nie podlega dyskusji,zawsze na bacznośc :) po kilka razy w ciągu dnia,

Gość slazak
Witam poznam kobietę ze Śalska ja 28 l z Bielska Białej: janusz_mtzmadczak@o2.pl

wyłacznie do sexu możeee!chociaż nie probowalam.Jestem po 40-stce.Nie chciałabym mieć faceta który mógł by uchodzić za mojego syna.To śmieszne

Gość gość
Hej, jestem miłym, nieśmiałym chłopakiem. Chciałbym poznać fajną kobietę, która wprowadzi mnie w świat seksu :) Tylko Warszawa! Kontakt: b i t (kropka) l y / m l o d y t y g r y s e k (bez spacji i z kropką)

Gość echosonda1001
mam 46 lat, od 7 spotykam się tylko z młodszymi, ten ich pierwszy raz jest cudowny, widok ich miny kiedy po raz pierszy widzą naga kobiete na żywo-niezapomniany, (czesto kreca, że a jakże juz mieli seks za soba), są tak uroczo nieporadni i z reguły zdażą trysnąć ze 2 razy zanim wejdą we mnie, mają takie rozgoraczkowane dłonie, ale każde nastepne spotkanie jest bardziej urozmaicone, uwielbiam te ich nieowłosione torsy, i świeżutkie członki, zawsze proponuje im też depilację jąder, są takie aksamitne w dotyku potem, uczę ich wszystkiego, jak i gdzie mnie dotykać i pieścić, mogą po 10 razy przez weekend, a ja czuję się młodsza dzieki tym spotkaniom, po 5-6 spotkaniach proponuję żeby przyprowadzili kolegów, po takiej imprezce to dopiero jestem opuchnięta, ale przeszczęsliwa !

Gość gość
Echosonda1001 być może masz rację z młodymi niedoświadczonymi chłopakami , rzecz gustu . Ja jako facet też wolę młode kobiety byle miały 18 lat , mogą być dziewicami i niedoświadczone . Mam ponad 40 lat jeżeli kobieta chce być dobrze wypieszczona i mieć dobry orgazm to niestety młody tego nie zapewni . Jeżeli chce być panią do nauki seksu to fakt tylko młody . Byłem też młody sex z partnerką trwał zaledwie parę sekund a bywało że na widok nagiej dziewczyny nastąpiło samoczynne rozładowanie , dziewczyna zawiedziona i nie rozumiała co się stało , musiała poczekać by znowu być gotowy . Teraz ciałem żądze ja a nie oczy , w pierwszej kolejności zaczynam bawić się w pieszczoty z partnerką tak długa aż prosi bym wszedł i kończył dzieło zniszczenia czyli rozładował jej namiętności , po tym fakcie dziewczyna pada ze zmęczenia i prosi bym jej nie dotykał bo ją wszystko w środku boli . Nie rozumiem ten jej bul lecz mówi że to przyjemny ból . Zaznaczam tylko skromnie że mam większy apetyt na sex niż przeciętny facet . Lecz moim celem jest zaspokojenie kobiety bardziej niż moje .Dla mnie kobieta dziewczyna jest szanowana poważana , nie wyobrażam sobie przed kobietą być wulgarny lub niegrzeczny taki zostałem wychowany.