Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam teraz zrobicc

POMOCY!! Zolte wlosy po rozjasniajacej farbie!

Polecane posty

Moje wlosy koloru sredni blond z zoltymi pasemkami zafarbowalam lorealem rozjasniajacym popielaty blond, wlosy wyszly mi zolte w swietle zarowki cos jakby pomarancz. Czy moge teraz zafarbowac wlosy na jakis chlodny odciec ,czy to cos da? Jak zniwelowac ten zolty odcien, plukanka fioletowa uzyta 2 x +szampon nic na razie nie daly , jedynie pasemka zrobily sie lekko fioletowe. Prosze pomozcie co mam robic , wygladam tragicznie!!

Gość moze byl z inna
z farba a szczegolnie jak rozjasnialas daj sobie na 2 tyg spokuj bo mozesz wylysiec!!!

Gość moze byl z inna
poza tym moze w dziennym swietle bedzie normalnie wygladac

no to masz pecha:(:(to samo miałam kiedys ta sama farba i niestety to nie jest pocieszajace ale zrobiłam sie na kasztanowo...Nie polecam kolejnego rozjasniacza ale jak juz to moze JOANNA \'SREBRNY PYŁ\"Teraz tylko tym farbuje i to dośc czEsto nic sie nie dzieje:):)

Nie robilam rozjasniaczem ,tylko farba ultrarozjasnianie czy cos takiego , Czy jesli te wlosy maja teraz kolor zoltego jasnego koloru ,do chwyca jakis chlodny odcien blondu? Jak myslicie?

moze byl z inna-- w dzienym swietle sa jasniejsze ale tez zolte monia7237 -- jaki Ci wychdzi kolor po tej farbie? I na jaki kolor wlosow ja nakladalas?

Gość zuśka11
zmienic odcień można szamponem koloryzującym,przeczekac pare tygodni, żeby włosy odpoczeły i potem radze iśc do fryzjera zrobic porządek na głowie.Chyba że ma się mocne i gęste włosy to można odrazu odwiedzic fryzjera.Nie polecam dalszych eksperymentów w domu

Nie mam mocnych włosów nakładam farbe na ciemny blond nawet jak mam odrosty to nie specjalnie sie martwie że mi cos sie zrobi z tymi rozjasnionymi wczesniej.Nigdy nie było problemu a kolor wychodzi jak naturalny blond Polecałam innym i nikt nie składał do mnie reklamacji:):)

Gość ella4321
najlepiej od razu do fryzjera idz,bardzo odradzam wszelkie eksperymenty z rozjasnianiem wlosow w domu