Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdechnieta choinka

problem z goleniem

Polecane posty

zawsze jak gole sobie okolice intymne to nastepnego dnia mam czerwone chrostki , swedzi mnei to , uzywam pianki go golenia zawsze a mimo to moja skóra jest bardzo podrażniona , co robic

Gość moze byl z inna
tez mialam taki problem ale po goleniu i po kazdej kapieli smaruje sie bambino bo fajnie nawilza

Gość ktopdkkd
up

Gość juz mowilam
po kapieli wytrzec cialo, rozsmarowac oliwke w zelu dla dzieci (sporo) i golic na sucho, zapycha sie troche maszynka, ale nie az tak bardzo.

Gość andora
Najlepszy patent, żeby nie mieć krostek dała mi kuzynka. Po ogoleniu okolic intymnych i wysuszeniu się ręcznikiem przecierasz golone miejsca wodą utlenioną, a potem smarujesz alantanem, może być maść lub krem. Wcześniej tez miałam taki problem, a teraz nic mi nie wyskakuje:) No i dobrze golić się wieczorkiem, żeby móc spać bez gaci - nic nie będzie obcierało, odparzało się i skóra będzie gładka:) Chyba, że na wieczór masz randkę - wtedy trzeba golić się rano i troszkę powietrzyć pitkę:)

ja mam taki paten , że zamiast np. pianki do golenia używam płyny do higieny intymnej :) Podrażnień brak

powiem co ja robie by nie miec podraznien po goleniu na twarzy....latwiej jest golic gdy skora jest nagrzana od goracej wody ....tylko raz sprobowalem inaczej i gorzko tego pozalowalem ....tak ze dziewczynki wskakiwac do wanny a golic sie tuz po kąpieli ;)