Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olooololoololololololololololo

po jakiego huja wstawiacie do stopki swoje zdjecia?

Polecane posty

jak to po co..żeby jacyś znajomi przypadkiem zobaczyli jakie głupoty wypisują :) innych pomysłów nie mam

pasztety maja nadzieje ze w koncu jakis zdesperowany łowca ostatnich wolnych dziewczyn je złowi, to samo z meskimi pasztetami

hahah wstawila sobie swoje zdjecie dala nicka brzudula i mysli ze kazdy jej bedzie pisal : dlaczego taki nick, przeciez jestes piekn. ha to tak sie teraz trzeba dowartosciowac?

haha wszystkie ze zdjeciami sie buntuja. nie wstyd wam jak ktos znajomy zoabzcy jakie brednie tu wypisujecie?

jeszcze zeby to ladne bylo ( no oprocz dziubusa) przstancie straszyc swoimi mordami

Gość shadowman
Bo im sie w tych malych głowkach juz do reszsty popierdoliło.....

Gość norges
brzydula moim zdaniem jestes ladna,dziubus tez;) ja tam uwazam ze jak ktos ma odwage wstawic fote tu na kafe to jest szczery przynajmniej w swoich wypowiedziach i nie pisze glupot bo moze go ktos znajomy wyczaic;) a anonimowo to kazdy cwaniakuje

Gość ty dziubus
sory nie chce cie obrazic ale jakbym byk twoim facetem to bym szczelil ci w pysk za to zdjecie:o chlopa masz a tak sie obnazasz na forum:o:o wstyd!

Gość brzydula musze ci powiedzeć
że nick masz bardzo adekwatny,taka przaśna z ciebie dzioucha :D

hmm ost jej nie widuje tu na forum ale pisała tu taka dziewczyna ( nicka nie podam, można się domyśleć) wstawiła swoje zdjęcie , razem w galerii swoje cycki, penisa jakiegoś pisała o chorobach wenerycznych i facetach z którymi sypia...pisała gdzie przebywa .. co robi...niby fajnie szczera aż do bólu ale to tylko forum.. jedno z wielu....

Bo jestem panią własnego profilu i mogę sobie na nim wstawiać to, co mi się podoba! :P A frustratom won!

Norges dzieki🖐️ Dokladnie po to wstawiam,zeby mial ktos obraz o mnie:) Pisze to co mysle dlatego nie bije sie znajomych:) Oni mnie taka akceptuja;)

Gość NickName
Brzydula napisz proszę czy naturalnie masz takie proste włosy, czy prostujesz? No szczerze to nie wyglądają na prostowane. Jakiego szamponu używasz? Dziubus do Ciebie mam podobne pytanie :P Widać, że masz ładne, proste, gładziutkie włosy.. dlatego powiedz czego uzywasz.. jakich odzywek, szamponów, maseczek :)