Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nezetus

Matura i studia

Polecane posty

Gość Nezetus

Jestem uczniem 2 klasy technikum informatycznego. W 1 klasie byłem najlepszy i teraz na półrocze jestem prawie najlepszy (na 2. miejscu). Pomyślałem trochę o maturze i egzaminie zawodowym. Martwię się, szczególnie jeśli chodzi o egzamin zawodowy i maturę z matmy. Z tym ostatnim to jedna nauczycielka powiedziała, że dla technika najlepsza będzie matura z matmy na poziomie rozszerzonym. Po technikum chcę iść na Politechnikę Gdańską, ale jest problem. Z matmy nie jestem za dobry i teraz, aby się dostać musiałbym zdawać to z czego jestem cienki i jeszcze na poziomie rozszerzonym? Macie jakieś doświadczenia związane z dostawaniem się na studia (najlepiej Politechnikę).

Gość aaajkkka
raczek kazdy kto zdal mature i chcial sie dostac na studia ma w tym doswiadczenie. jak jestes slaby z matmy to albo teraz wez sie na korki albo zdawaj co innego. moja kolezanka ktora dobrze umiala matme, zdawala podstawowa i ledwo co zdala.... przy 3 probnych oblala a na ogolnej zdala 30 % czyli ledwo ledwo ;/

Gość jeszcze masz czas
na Politechnice, zwlaszcza na kierunkach zwiazanych z informatyka przyda Ci sie matematyka. Wiec po prostu przyloz sie ;)