Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelikaaa

jak to ciąża... to sie zabije

Polecane posty

Gość angelikaaa

Mam problem. 9 dni temu kochalismy sie z moim chłopakiem. Był to 18 dzien cyklu (moje cykle trwaja 29-30 dni).Śluz wodnisty (z takimi jakby białymi grudkami) Używaliśmy prezerwatywy + globulki. Podczas stosunku, w pozycji 'od tyłu..' mojemu chłopakowi zaczeła zsuwac się prezerwatywa, wyjmując członka zeszła cała..zostając we mnie (wystawała tylko koncowka..na zewnatrz) Chłopak odrazu wyjął ją.. Nie miał wytrysku, w prezerwatywie znajdowała się tylko nie wielka ilośc płynu. Strasznie się boję.. że mogłam zajść w ciąże. Czuje silny ból podbrzusza, czeste oddaje mocz.

Gość nie bój się

Gość nie bój się
Nic się nie stanie, a ciąża to nie powód do samobójstwa...

zrob sobie test ale e takim przypadku, co opisalas to raczej malo prawdopodobne zeby doszlo do zaplodnienia

Gość dziecko drogie jak już masz
zamiar podejrzewać ciązę i wmawiać sobie objawy to poczytaj najpierw trochę na ten temat. Nawet jeśli doszło w Twoim przypadku do zaplodnienia to nie możesz mieć jeszcze objawów ciążowych wiec nie wymyślaj ich na siłę, zrób test najepiej, bo jeśli nawet jesteś w ciąży to zbyt mało czasu minęło od zapłodnienia i nawet ginekolog by nie rozpoznał czy jesteś w ciąży czy nie.