Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betix

w którym tygodniu ciązy poszłyscie poraz pierwszy do ginekologa??

Polecane posty

Gość betix

Gość bezowaaa
w 6 lub 7 nie ma co za wczesnie bo nic nie będzie widac na usg i tylko się będziesz denerwować a gin cię zbada i jak obliczy że 4 tc to powie żebyś przyszła za 3 tygodnie jeszcze raz mnie dopiero w 9 tc założył karte

Gość betix
a jakbym poszła np w drugim czy podkoniec drugiego miesiaca to by nic sie nie stalo prawda?? czy musze koniecznie isc jak najpredzej?

Gość bezowaaa
pewnie nic by się nie stało ale wisz w 7tc juz powinno być widać serduszko i czy wszystko ok bo ( widać że ciąża rozwija się w macicy itp) wiec myśle że 7 tc początek drugiego miesiaca jest ok

Ja w 1 ciazy bylam w 10 tygodniu dopiero, bo wczesniej lezalam rozwalona na ospe. Mialam badanie gin, potwierdzila ciaze i kazala przyjsc za 2 tyg. na usg. I po tym badaniu zalozyla mi dopiero karte ciazy. Wszystko bylo w porzadku, cala ciaza ksiazkowa. Uwazam, ze za wczesnie nie ma po co...

Gość betix
jak bylas KAROLINO M. poraz pierwszy u gina. w 10 tyg. to ginekolog nie mowil Ci ze tak pozno przyszlas czy cos w tym stylu???

Gość . . . . . . . .
w 10 tygodniu

autorko jesli dobzre sie czujesz i masz powody by isc pod koniec 2mca to nic ci nie powie, pzreciez jest wiele kobiet ktore dowiaduja sie o ciazy kolo 3mca :) ja bylam w 7tc, mialm usg od razu, widzialam serduszko, zrobil badanie i wywiad a karte ciazy dopiero w 14tc dostalam

Gość betix
wlasnie tak mysle by isc dopoiero popd koniec drugiego albo poczatkiem trzeciego. wszystko jest ok. czuje sie dobrze.

Gość betix
czy zawsze podczas pierwszego badania gin. wykonuje USG przez pochwe?

Gość . . . . . . . .
ja miałam i przy pierwszej i przy drugiej wizycie przez pochwe