Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertaaa

moje wymiary - jaka suknie wybrac?

Polecane posty

Gość qwertaaa

biust 100 talia 82 biodra 100 wzrost 165cm mysle o sukni w stylu empire myslicie ze to dobry pomysl czy raczej polecacie inny ksztalt? Pozdrawiam

Gość sqsqs
taka suknia jest dobra dla kobiety szczupłej o nienagannej sylwetce. większe kobiety wyglądają w niej karykaturalnie. radzę coś innego

Gość purpleday
Ja myślę, że to dobry pomysł, taka suknia Cię wydłuży (podniesiony stan) i będziesz wydwała się wyższa i szczuplejsza :) Ewentualnie- możesz złapać za hula hop, wymodelować troszkę talię i wybrać sukienkę w kształcie litery A, która ładnie podkreśli biust i zamaskuje bioderka :)

Gość sqsqs
chodzi mi o empire bez ramiączek

Gość purpleday
Ale zgodze się troche z sqsqs- najlepiej w sukniach empire wyglądają filigranowe kobietki- co wcale nie znaczy, ze Ty musisz wyglądac w niej źle.

Gość qwertaaa
wlasnie o takiej bez ramiaczek myslalam zaraz dodam zdjecie mojej faworytki :)

Gość vxcxxv
ladne i tanie sukienki

Gość qwertaaa
kontaktowalam sie juz z ta pania (ewentualnie) przemila osoba nawet osobiscie moze dowiesc suknie (na terenie Warszawy)

Gość purpleday
suknia nr. 10 to moje marzenie :D Ciekawa jestem jak wygląda szyta przez tą firmę...

Gość vxcxxv
ja bym chociaz przymierzyla :) cena super i jak ci sie podoba czemu nie

Gość qwertaaa
ja jestem zdecydowana kupic w tej firmie wstepnie musze (najlepiej dzis) podac fason suknia bedzie 5-6 marca jak jestes ciekawa to zosta mi maila i wyślę Ci zdjęcia tego co otrzymam :)

Gość qwertaaa
poza tym - 1 marca ta firma otwiera salon w Nowym Dworze Mazowieckim, wiec w razie czego wiadomo gdzie ich szukac jakby cos bylo nie tak

Gość purpleday
ooo- to mi się podoba, bo jakoś nie jestem przekonana do zamawiania sukni bez przymiarek :) A Nowy Dwór Mazowiecki nie jest tak daleko ode mnie :) Tzn. odległość w granicach rozsądku, bo na drugi koniec Polski bym nie pojechała po kieckę :)

Gość purpleday
qwerta- a mierzyłaś podobne suknie w salonie? Wiesz jak wyglądasz w takim fasonie?

Gość qwertaaa
mierzyłam takie srednio podobne w tych "bezowych" wydaje sie jeszcze wieksza, takie odnosze wrazenie :) dlatego zdecydowalam na cos innego takiej idealnie podobnej nie znalazlam - w salonach sa takie typowe "empire"

Gość purpleday
Szczerze mówiąc to jeśli masz trochę brzuszka- to niestety w sukni empire będzie on widoczny. Ten fason tylko pozornie ukrywa brzuch a w rzeczywistości właśnie w tym miejscu przykuwa uwagę. Ale jak zostało Ci trochę czasu do ślubu to hula hop jest świetnym rozwiązaniem :) A jak ograniczysz przy tym społycie węglowodanów to talia zeszczupleje i będziesz wyglądała super :)

Gość qwertaaa
:) slub w czerwcu hula hop - niezły pomysł zostawie maila do siebie jakbys byla zainteresowana efektem sukienki matylda1982@wp.pl

Gość purpleday
:) Dziękuję :) A Tobie życzę powodzenia :) I żeby wszystko się udało i było tak jak sobie wymarzyłaś :)