Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluniaaaaaaaaaaaaaa

jak przestac sie obwiniac o to ze facet mnie nie chcial

Polecane posty

Gość aluniaaaaaaaaaaaaaa

wlasnie zrobil mi nadzieje a pozniej widze go z inna i zaczelam sie o to obwiniac ze to moja wina ze cos zle zrobilam powiedzialam ze gdybymzachowywala sie inaczej..itd

Gość aluniaaaaaaaaaaaaaa
ja sadze ze to moja wina obwiniam sie ze moglam cos zrobic i twedy inaczej by bylo

Gość aluniaaaaaaaaaaaaaa
chyba nikt nie zna sposobu:(

Gość Oto moja rada
No cóż, zapewne Tobie też nie każdy się podoba. Przykro, gdy ktoś nas olewa, ale to zupełnie naturalne. My też olewamy wielu ludzi.

Gość aluniaaaaaaaaaaaaaa
tyle ze on mowil ze mu sie podobam ze chce sprobowac a mimo to wyjezdzajac na jakis czas nie poprosil o zaden kontakt o nic:O

Gość Oto moja rada
Mną też nie tak dawno teoretycznie facet się zainteresował i nic z tego nie wyszło. Trudno, nie to nie! Było mi smutno kilka dni, a potem przeszło. I Tobie też przejdzie, o ile nie będziesz tego rozpamiętywać, a zajmiesz się własnym życiem.

aluniaaaaaaaaaaaaaa Ile Ty masz lat? Każdy facet słodzi panienkom, że są cudowne i śliczne. Nie wierzy się w każde słowo faceta. Ja tam żadnego nigdy nie ufam do końca, trzeba do wszystkiego podchodzić z dystansem :P. A te obwinianie tylko Cię poniża. Pokazujesz jaka jesteś słaba :P.

Gość aluniaaaaaaaaaaaaaa
jetem wiem:( ale ja uwierzylam nawet moja przyjaciolka mowila ze on ciagle sie jej wypytywac..no i po co to robil?

Gość akurat też mi poniżenie
Ani żadne poniżenie, ani żaden wstyd. Po prostu tak w życiu bywa:-) To, że jakiś facet za tobą nie lata, nie znaczy, że nie jesteś fajna. Możesz być super dziewczyną, do której wzdycha x innych facetów:-D Nie przejmuj się, dziewczyno. Nos do góry, biust do przodu:-D Jeszcze niejeden będzie za tobą latał 🌻

Gość aluniaaaaaaaaaaaaaa
alez on chcial i nie rozumiem dlaczego sie tak potoczylo ze widxe go pozniej z inna?:(

Gość Oto moja rada
Jakby naprawdę chciał to widywałoby się go teraz z Tobą. Może miał chwilowy kaprys, a potem mu przeszło. Im prędzej to sobie uświadomisz, tym lepiej dla Ciebie.

Gość kamiliada
po co sobie zawracac głowe kims kto jednak ma nas w dupie. dziewczyny jakie wy jestescie puste

akurat też mi poniżenie Jasne, że poniżenie. Facet nie może wiedzieć, że jakaś laska z ani rozpacza, bo oni to własnie lubią. Trzeba być twardą, nie ten to następny.

Gość aluniaaaaaaaaaaaaaa
moj sie zaczerwienil na moj widok:(

Gość aluniaaaaaaaaaaaaaa
a pozniej jak ja go unikalam potarfil podejsc powiedziec czesc co u ciebie?:O yyy i machal mi reka przed oczami pytajac co nie widzisz mnie:O

chcial sie zabawic ....kretyn jakich wielu! olej go! kopnij go w myslach porzadnie w dupe :P