Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenka51a

Farsz do krokietów.

Polecane posty

Gość lasowiacki
pół szklanki sucgej kaszy gryczanej ugotować pół kilograma kapusty słodkiej ugotować lub udusić zmielić wszystko razem w maszynce do mięsa razem z cebulą przysmazoną i pierzu nie żałować - PYCHA- udaje smak a'la mięsny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lasowiacki
można tez posiekać z braku maszynki, ale mielone lepsze inny farsz: biały ser z kasza jaglaną jeszcze inny: biały ser z kasza gryczaną i świeżą miętą mozna dać każdy farsz, króey nadaje sie tez na pierogi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeee tamm
najlepszy to z serem zółtym i pieczarkami mniamm ja osoboscie innych nie uznaje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jak gotuje zupe na kostce to pózniej obieram z niej mięsko (równiez drób)i jak jest juz zbierze sie jego troszke to np dodaje kiszona kapuste, grzybki- wszystko przepuszczam przez maszynke do mielenia miesa dodaje cebulke, przyprawy i juz mam farsz do pierogów, krokietów

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
taki jak do pierogów ruskich z sera białego z ziemniakami , duzo cebulki i boczku w kosteczke , rewelacja

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×