Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lyra02

muza na weselu

Polecane posty

mam takie pytanie,czy na weselu zawsze musi grac orkiestra albo dj? bo chodzi mi o pierwsza piosenke.podoba mi sie w oryginale i np nie wiem czy bedzie tak samo fajna jak zaspiewa ja ktos inny .w ogole sie puszcza muze z plyty? jak to jest,uswiadomcie mnie:P

Gość Anulka 13
Pierwsza piosenke oczywiscie, ze mozesz z plyty puscic - zalezy od Ciebie/Was...

Gość martaKa
też sie nad tym zastanawiałam.Będe miała zespół ale wiem że nie zagrają mi ładnie piosenki którą bym chciała.Tylko czy to nie dziwne? co w tym czasie robi zespół? stoi i czeka? przecież nie udaje że gra:) co maja powiedzieć na swoje "usprawiedliwienie" zanim puszczą kawałek z płyty

Gość a ja nie
nie będę mieć w ogóle orkiestry ani dj'a muzyka poleci z płyty przez cały czas

Gość na weselu na ktorym bylam
panstwo mlodzi chcieli piosenke na pierwszy taniec w oryginalnej wersji wiec zostala puszczona z plyty, zespol w tym czasie czekal i wszystko bylo ok :) przed pierwszym tancem facet z zespolu wlasnie tak powiedzial- ze piosenka nie bedzie wykonywana przez zespol, tylko ze panstwo mlodzi zazyczyli sobie oryginalna wersje, wszyscy to normalnie odebrali :) u nas tez bedzie oryginalna wersja :)