Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandatttttt

mandat pomocy odwolanie

Polecane posty

Gość mandatttttt

pomozcie mi, co napisac w odwolaniu za brak legitymacji , jak uzasadnic, np. ze jestem biednym studentem ?czy jak, pomocy, jako facet nie bardzo umiem radzic sobie z takimi haczykami, ;)

Gość dssasasa
napisz cos wiecej o co chodzi, za co mandat

Gość mandatttttt
ale odwolywac mozna sie zawsze , z tego co wiem, bo skoro mam prawo do ulgii to mozna , tylko uzasadnic trzeba

Gość mandatttttt
generalnie to moja legitymacja nie byla podbita, ale bilet mialem, i teraz jak to zalatwic, kontrolerka powiedziala zeby sie powolac na brak legitymacji, bo bilet byl,

Gość mandatttttt
chodzi o to zeby nie placic, jak wiadomo studenci nie maja pieniedzy na takie wydatki nieprzewidziane,

Gość jakaaaaaaaaa
przeciez to wydatek rzedu 8 zl:) nawet biednego studenta na to stac no moze kosztem kolejnego piwa:) jesli jestes studentem to podbij ta legitymacje i zanies do mpk. Zaplacisz jakies 8 zl:) powiedz ze zapomaiales legitymacji jak byla kontrol,

Gość mandatttttt
legitka podbita, a mam wystawiony mandat na 70 zl a nie8 !!

Gość jakaaaaaaaaa
bo skąd kanar ma wiedziec czy ty jestes studentem czy nie skoro nie miales legitymacji!!!!!!!!!!!!! Ja juz mialam taka sytuacje!!!! Jechałam na bilecie studenckim bez legitymacji, kanar wypisal mi mamdat na 70 zl, ale powiedzia, zebym zaniosła ważna legitymacje do MPK i mandat mi automatycznie niwelują!!!!!!!!!

Gość jakaaaaaaaaa
no i oczywiscie zapłaciłam to 8 zl:)

Gość weweweew
nie rozumiem. studiujesz, ale nie miales podbitej legitymacji, ok zdarza sie. poszedles juz do dziekanatu i legitymacje masz podbitą. no wiec idz z ta legitymacja i pokaz im, ze faktycznie jestes studentem, bo inaczej by ci jej nie podbili, proste. swoja droga kanary to chyba najgorsze kurestwo jakie moze byc, wspoclzuje sie, bo wpakowac sie w to szambo to ciezko potem z tego wybranac, ale licze ze ci sie uda. legitymacje podbiles wiec nie bedziesz musial placic mandatu, jesli oni uznaja inaczej zawsze mozesz szukac pomocy u kogos kto sie zajmuje takimi sprawami

Gość weweweew
on bilet mial, pewnie ulgowy, ale nie mial legitymacji. kanar pewnie pomyslal, ze ty powinenes kasowac juz normalny. dziadostwo do wszystkiego sie przyczepi.

Gość weweweew
swoja droga to glupia krowa widzi przeciez ze mlodo wygladasz pewnie i normalnie ze studiujesz.... no ale czego spodziewac sie po chamstwie. nikt o zdrowej psychice raczej kanarem nie zostanie

Gość mandatttttt
dobr apojde do nich z legitka , w razie czego cos wyskrobie na kartce , mam nadzieje ze anuluja mandat

Gość jakaaaaaaaaa
anujują.......napisz nam jak ci poszlo:P

Gość mandatttttt
oby, jak do nich przed chwila dzwonilem to kazali przynies odwolanie , i legitke do pokazania :P

Gość jakaaaaaaaaa
no wiec napisz w tym odwołaniu, że podczas kontroli nie miales legitymacji przy sobie, ze miales bilet...no i ładnie popros o niwelowanie mandatu:)

to jest tak, ze wystawiaja mandat, ty sie odwolujesz ze byl brak legity i musisz wyslac ksero tej legitymacji z tego co pamietam jak naprawde studiujesz to podbij legitymacje i po sprawie, zaplacisz tylko kilkanascie zl jak nie to nie odebdzie sie bez mandatu raczej..... zreszta moze zadzwon do nich i zapytaj

Gość mandattttttt
5 zl i po strachu :|P chociaz babka sie nadzwonila , tak jakby nie bardzo chciala uznac , ale luzzz , pozdrawiam

Gość mandattttttttt
:)